Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracaaaa

Praca której nie maaa

Polecane posty

Gość pracaaaa

Hej! Mam problem z pracą, a raczej z jej brakiem. Niedługo skończę 2 kierunek studiów, a pracy ok. roku brak...ech, jest mi tak cholernie wstyd, bo wszyscy znajomi mają pracą, tylko ja jak ostatnio sierota i to podwójnie wykształcona jej nie mam. Ech, już sama nie wiem, co mam robić, jak szukać, próbowałam rożnych sposobów. Proszę o nie pisanie, że pewnie do niczego się nie nadaję, albo skończyłam jakieś badziewne studia.

Gość pracaaa
Nie za bardzo chce tu pisać, jakie studia, bo zaraz zostanę zjechana, są to studia humanistyczne, tak tak wiem, po takich tylko na zmywak...ale dużo lubi ma dobre praca po takich kierunkach...

Gość pracaaa
Podpowiedzcie jak szukać, może coś mi umknęło...Dodam że mam doświadczenie zawodowe.

Gość no ale napisz jakie studia
skończyłaś, to może coś poradzimy

To może składaj cv wszędzie gdzie możesz. Może po pewnym czasie ktoś do Ciebie zadzwoni. A narazie idź do jakiejś pracy w biurze. Dużo jest ogłoszeń w gazecie.

Gość pracaaa
Lily---> Poszła bym do pracy w biurze, ale ja w takiej biurowej typowo nie mam doświadczenia i przegrywam z tymi osobami, które mają.

Gość pracaaa
No dobra napiszę. Skończyłam filologię polską i kończę socjologię.

A składałaś podania do szkół? A i może praca dla uczelni?

Gość hmmmmm no faktycznie
humanistyczne, ale nie jest źle. Do szkoły nie ma co podań zanosić, bo raczej bez szans na pracę, ale może w gazecie??? napewno dobrze piszesz....

Gość hahahehe
sorry ale wyrzucilas kase w bloto, ludzie nauczcie sie myslec przyszlosciowo...

Gość pracaaa
Nie robiłam specjalizacji nauczycielskiej, więc nie mam uprawień do uczenia w szkole. w gazetach próbuje, mam już w tym kierunku doświadczanie, ale bez rezultatu, mimo że mieszkam w Warszawie...

Gość pracaaa
Lily---> Ostatnio zaczęłam o tym myśleć o tym kursie nauczycielskim tylko że ja nie lubię uczyć, więc nie wiem, czy jest sens się zmuszać...

Gość pracaaa
Myślałam, że może w jakiś firmach badawczych opinii publicznej, czy nawet jakiś badań marketingowych, co związane jest z moim drugim kierunkiem, ale nawet na staż nie mogę się dostać..

Gość pracaaa
Wcześniej pisałam, co to za kierunki...Może wiecie gdzie pracują Wasi znajomi, czy Wy po takich kierunkach, gdzie jest szansa się dostać, konkretnie firmy w Warszawie.

Gość o dobrej pracy mozesz pomarzyc

Gość no a jakbyś babo
skończyła ścisłe techniczne to byłabyś zawalona robotą i propozycjami za niezłą kase poziom w szkołach spada na politechnikach są zajęcia wyrównawcze z matematyki samaś sobie winna ..trzebabyło na matmie nie spać

Nic nie umiesz, nic sobą nie reprezentujesz, chcesz pracy, a nawet nie wiesz jakiej chcesz :o 🖐️

zwracam honor jakoś mi umkneło ;) nie ta para szkieł może nie będzie tak źle w szkole z dzieciakami się użerać to pewnie nic przyjemnego ;) ja jestem po kierunku technicznym więc nie wiem co Ci doradzić (najbardziej znienawidzone przeze mnie przedmioty to polski i historia) może nawet praca jako osoba dająca korepetycje wiem teraz kiepskie czasy (do nie dawna mój kuzyn z dr był bezrobotny jakis czas ale dorabiał pisanie magisterek) Na uczelniach z tego co wiem płacą też kiepsko a asystentom to bardzo cienko. Chodź do nas do pozytywek http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=17580 może Ci trochę pomożemy Nie łam się bo to najgorsze co możesz zrobić sobie Uszy do góry ..przeciez musi byc w końcu dobrze

Bydlak nie dołuj kobity mi jej sie szkoda zrobiło Wiesz co nie mów tak Ciekawe jakie ty masz dyplomy Bydlaku?

No umówmy się, idziesz na choojowe studia, a potem dziwisz się, ze nikt nie chce cie zatrudnić?? Ciekawe dlaczego... :o

Gość pracaaa
bewitchea dzięki :). Ja się nie łamię, bo znam swoją wartość, wcześniej pracowałam i bardzo dobrze sobie radziłam.

Gość pracaaa
Teraz muszę uciekać, dzięki za rady, wpadnę jutro.