Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja_dziewczyna

on woli znajomych niz mnie....

Polecane posty

Może ktos podpowie mi co myśleć? Mój facet z którym się od niedawna spotykam, wczoraj oświadzczył mi że jutrzejszych andrzejek nie spędzamy razem bo.... on umówił sie ze swoimi znajomymi, i ponoć juz wczesniej mi o tym mówił... Kurcze przykro mi się zrobiło... mało tego dzisiaj pisał mi smsy jakby nic sie nie stało...

Gość facet to piglet
A to przepraszam, spedza je ze znajomymi ale BEZ CIEBIE?! Nie rozumie kompletnie. Pewnie jest tam jakas laska do ktorej staruje :p

Gość facet to piglet
A ja dalej nie rozumiem, jaki jest u niego problem ze nie moze ciebie wziac ze soba? Wstydzi sie czy jak? A moze faktycznie smoli cholewki do innej panny.

co w takim razie, przestac sie odzywac, obrazić???? nie chce sie dziecinnie zachowywać ale chyba nauczke powinien dostac?

Gość facet to piglet
A nie możesz spytać sie go wprost co stoi na przeszkodzie zebys ty z nim tam nie szla?

Gość dokładnie tak spytaj go wprost
dlaczego nie możesz iść z nim

Kolejna zdziwiona? Myślałaś że będzie wiecznie za tobą łaził jak kociak z serduszkami w oczach i miłym słowem. Minęło trochę czasu "emocje opadły" a on chce wrócić do tego co lubił bo przecież po poznaniu ciebie świat się nie wywrócił do góry nogami i odtąd ma żyć w towarzyskim celibacie gdzie tylko Ty i Ty. Tak to już jest, chcemy wszystkiego, z niczego nie rezygnować a wyłącznie druga osoba się nie nasycimy bo znowu nam będzie tęskno do tego co było. Teraz ma i za przeproszeniem "dupę", i kumpli więc jest ustawiony jak trza. A ty? Albo szukaj kogoś kto w twoim towarzystwie znajdzie więcej radości albo przyzwyczaj się do bycia "nie jedyną".

Gość dokładnie tak spytaj go wprost
Mellygion co Ty wygadujesz? jak to emocje opadły, PO MIESIĄCU? ja z moim chłopakiem jestem 2 lata i jakoś nam emocje nie opadły, bo na wszystkie wyjścia chodzimy razem-ja znam jego znajomych, on zna moich. oczywiście chodzimy też osobno, ja z koleżankami, on z kolegami, no i nie zawsze jest tak że oboje możemy/mamy ochotę wyjść, wtedy jedno idzie a drugie nie. ale zeby wprost powiedzieć: nie idziesz ze mną,idę ze swoimi znajomymi?!

Gość facet to piglet
No oby tylko z kumplami je spedzal :P Ja bym rozegrala to tak: Najpierw, słodkim glosikiem: "Misiek, dlaczego nie mozemy spedzic tych andrzejek razem? Taki magiczny dzien, fajnie by bylo spedzic go we wspolnym gronie" [chlopak sie wykreca ze byl umowiony bla bla] ja:"Misiu, to uwazasz ze to jest w porzadku gdy jedna osoba dobrze sie bawi, a druga siedzi sama w domu? To jest bardzo egoistyczne podejscie. Pojdzy tam razem, hm?" [dalej idzie w zaparte] ja, juz powaznie:"A moze jest jeszcze cos o czym mi nie mowisz? Kazdy normalny facet nie spedza tego dnia z dala od swojej dziewczyny (o ile nie ma innych obiektywnych przeszkod ofc) a jesli ty chcesz isc tam beze mnie, to daje mi powazne podejrzenia? Jest tak ktos, kto ci sie podoba?" [chlopak zaprzecza i zapiera sie] ja:"To tym bardziej powinnismy isc razem. Lepszego dowodu na twoja prawdomownosc w tym przapdku nie bedzie, misiu. " itp. itd.

Nie każdy jest jak twój chłopak. Uwzględnić też trzeba wiek i zainteresowanie życiem towarzyskim. Jednemu pól roku, innemu miesiąc ale w końcu prawie dla każdego "mija ten pierwszy szok" i stara się wrócić do poprzedniego życia. Miło jest jak "wciąga" do niego swoją dziewczynę, aczkolwiek (tak jak tu mamy) bywa że są dwa światy - kurka na grzędzie do podszczypywania i salony 24h na dobę ;)

nigdy nie robilam i nie mam zamiaru robic problemow z osobnych wyjsc ze zwoimi znajomymi, bo ja tez wole czasem sama spotkac sie z kolezankami, czy znajomymi, mam swoje sprawy i nie nalegam na spedzanie ze soba kazdego wieczoru! Ale kurcze mowi mi o tym dwa dni przed i na dodatek ja go o to zapytalam...

Gość tupu typu
no pewnie, zawwsze lepiej sobie powkrecac rozne teorie. On bedzie imprezowal, a ty snula w tym czasie rozne scenariusze na kafe. Zamiast postawic sprawe jasno...

Gość Zrobił bardzo nieladnie
bo powinien tobie zaproponować wspólne wyjście, ale ... moze dlatego, że się niedawno poznaliście / Możesz w czasie rozmowy powiedzieć mu, że myslałaś o wspólnych Andrzejkach, ale jak postanowil, że pojdzie sam to w takim razie ty rownież sama spędzisz ten wieczór ze znajomymi ... Dobrze by bylo gdybyś rzeczywiście spędziła ten wieczór ze znajomymi, a jak nie to broń boże nie siedź w domu, przecież zawsze możesz iść z koleżanka do kina czy .... (oczywiście wyłącz swoją komórkę, bo przecież bedziesz sie wspaniale bawić bez niego ;) niech się chłopak gryzie ! ) Po Andrzejkach nie umawiaj się z nim od razu, może za tydzień ... W żadnym wypadku nie rób mu wyrzutów z tego powodu ...