Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagggooda

162 cm.

Polecane posty

Gość jagggooda

Mam 18 lat, 162 cm.. ile powinnam wazyc? Obecnie waze 37,8 kg, boje sie przytyc...

Gość tez mam 162
waze 51:> jestem po jedne ciazy:> za chuda jestes, ja po sobie widze ze gdzieniegzie kosci mi wystaja;/.... z ciebie to dopiero patyczak musi byc

Gość jagggooda
Szejku- wiem, że to ironia... mam z tym problem, boje sie przytycia...

Powinnaś ważyć conajmniej 45 kg.Mam tyle samo wzrostu co ty i ważę 47.Prawidłowa waga przy tym wzroście wynosi ok.52 kg.

Gość skąd się biorą takie grube
162, to góra 29,5 kg

obliczyłam Twoje BMI i wynosi 14 :( ,a poniżej 17 mozna mówić o anoreksji.. nie wiem czy to sie jakims szpitalem nie skończy...

Gość jagggooda
choruje na anoreksje od ok roku, bylam juz w szpitalach, a teraz dostalam szanse by uniknac kolejnego pobytu i musze przytyc... ale wolalabym, zeby ta waaaga chociaz stala, nie rosła...:(

Gość jagggooda
wiem, mam bmi 14,4 ale gdy patrze w lustro to sie boje od kilku dni jem wyznaczone przez lekarza posilki, by uniknac kolejnej hospitalizacji i wydaje mi sie, ze juz jestem jak szafa:(;(

musisz w takim razie chodzić na terapię do psychologa ,albo nawet do psychiatry.. w końcu anoreksja to choroba psychiczna sama nie dasz sobie rady. Znam jedna dziewczyne co chorowała i z tego wyszla dzięki psychiatrze

Głowa do góry.Jak przytyjesz z pięć kilo daleko ci będzie do bycia grubą.Będziesz nadal bardzo szczupła więc się nie bój. :)

nawet jak bedziesz ważyć 45 bedziesz bardzo szczupła. powinnaś ważyć ok 50 a napewno conajmniej 45

Gość jagggooda
jestem pod opieka psychiatry i mam terapie.. ale nie mam chęci do wyzdrowienia.. jem teraz, bo musze, bo inaczej szpital.. mama siedzi ze mna i mnie pilnuje, bo inaczej bym nie jadla :(

Wiesz pomyśl że to dla twojego dobra żebyś była zdrowa.Z taką wagą jak twoja jesteś bardziej podatna na infekcje więc pomyśl co by się stało gdybyś nie daj Bóg złapała taką grypę.Poza tym anoreksja niesie za sobą powikłania o których na pewno wiesz.

Gość jagggooda
wiem, wiem... :( ehh.. ciezko mi ,ale jakos musze dac rade

Gość no comment jesli chodzi
o to, do czego sie doprowadzilas. a wszystkiemu winne sa media. gdyby nie bylo internetowej pro any, thinspiracji, promowania chudości jako kanonu piękna i innych badziew, to nie glodziloby sie tyle dziwczat.

Choruje od roku i jest w leczeniu więc ma szanse jeszcze wyjść z tego w miarę bez szwanku czego szczerze jej życzę.

Gość tiiaaa zganiajcie wszystko na
media:Oja chorowalam bo ktos mi powiedzial ze za dobrze wygladam,a ze jestem osoba ktora bierze sobie do serca zdanie innych to wpadlam w anoreksje(i nie mialam jeszcze wowczas komputera). na ten moment waze 46 i nadal wygladam chudo wiec spokojnie mozesz jesc. wiem ze sie boisz i co czujesz ale mysl ze to po to zeby zyc.

No właśnie.Media to jedno.Dwa to "życzliwi" ludzie którzy czepiają się dziewczyn zarówno tych z nadwagą jak i tych o kobiecej budowie.A przecież taka dziewczyna mająca 12,13,14 lat ciągle jeszcze rośnie i z wiekiem może wyszczupleć. Anoreksja istniała dużo wcześniej zanim w ogóle zaczęto chudość wynosić na piedestał.

Gość jagggooda
a ile chorowalas? ja juz bylam w 2 szpitalach i po nich tylko gorzej :(

Gość jagggooda
??

Gość jagggooda
:(

Gość jagggooda
jest tu ktos moze z podobnym doswiadczeniem?:(