Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewciamala2009

nie wiem co mam zrobić?

Polecane posty

co zrobić jeżeli facet którego kochasz cię twoim zdaniem cię olewa? co zrobić z faktem że zamiast spędzić z tobą czasu kiedy ty masz naprawdę zły dzień woli wyjechać do znajomych (waszych wspólnych) i olać cię na najbliższe 2 dni a ty go właśnie teraz potrzebujesz? powiedziałam mu wprost ze chce żeby był teraz przy mnie, a on i tak postąpił po swojemu czy to znaczy że już mu nie zależy na mnie? a z drugiej strony mówi że kocha że tylko ja się liczę. ale jego czyny nie pokrywają się ze słowami które do mnie mówi. i takie sytuacje się powtarzają coraz częściej ufać bezgranicznie człowiekowi który mnie rani? jest jeszcze jeden problem on co raz częściej uważa że ja go posądzam o zdradę a wcale tak nie jest ale jego coraz częstsze mówienie o zdradzie zaczyna wiercić mi dziurę w głowię że może faktycznie jest coś na rzeczy skoro on ciągle o tym mówi? dla jasności on zaczyna te rozmowy o zdradzie ja ze swojej strony nie wysyłam żadnych sygnałów na ten temat bo od kąd zwróciłam na to uwagę zaczełam się poważnie pilnować żeby sprawdzić że to od niego wychodzi jak poznać że związek jest skończony i nie ma sensu go dłużej ciągnąć? nie wiem co mam zrobić oddalam się od moje mężczyzny którego kocham i na którym mi zależy.

Gość tak to znaczy ze mu sie
znudziłaś i powinnaś go olać