Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

Tjaa, taka diabliczka - że niby się tak wstyda i w ogóle. A to gorący płomień namiętności. Spaliła by człowieka ;)

Widać tam też, że lubisz, kiedy niespokojne ręce gładzą Twoje ciało. Usta pieszczą ramię i zsuwają ramiączko ;)

Gość ikjthmr
a wy juz tutaj od rana swintuszycie ??no ladne,ladne rzeczy... pewnie tak sie rozpaliliscie nawzajem wieczorem,ze spac nie mogliscie i od razu z rana cap na kafe i dawaj dalej...;) dzien dobry tak wogole :D

Dzień dobry panno M. My jesteśmy poranne świntuchy :D Ale hmm, w kuli jest, że Ty też to lubisz :P Damo - jak to gdzie, na bazarze :P Widać, że lubisz jak opada drugie ramiączko, materiał powoli się zsuwa z Twoich piersi. Usta suną w dół, na wzniesienie.

Na bazarze ? Coś podobnego ! :P Rano jest się rześkim i wypoczętym Panno M :D A kula pokazuje, że lubię też wgryzać się w szyjkę i całować, całować, całować.. muskać języczkiem Twoje wargi ?

Yhy! Ale niestety muszę na chwilę wyłączyć kulę. Biorę drwale narzędzia i gonię po choinkę. Ale zaraz wracam.

Gość ikjthmr
widzialas damo? not. mnie chce wciagnac do trojkata;) ale ja dzis nie dam sie wciagnac ,spadam do swiatecznych przygotowan,bo ostatnie chwile,a jak sie tu zasiedze to juz po mnie bedzie... wiecnie przeszkadzajcie sobie:) wpadne w wolnej chwili i zbadzam poziom akcji:P 😘

Panna M. chce się wciągnąć do trójkąta? Mniam :P Tylko, że chyba trójkąty stanowią ten problem, że nie łatwo dopieścić odpowiednio dwie partnerki. Nie wiem, nie próbowałem.

Nie powiem, żebym ja nie miał ochoty na dwa kobiece ciałka. Tylko nie wiem czy na tym topiku to pasuje tak świntuszyć ;)

Soni i Samotnego nie ma, a my chyba wyrażamy zgodę.., a Czarowniczka mam nadzieję się nie obrazi... Zobaczymy.. może się przemogę ....