Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

Gość ikjthmr
oj not.- chjcoaloby sie rzec "oj panno M-juz sie tak nie opieraj" ;) :P

Zatem panno M. już się tak nie opieraj. Ujmuję Cię za dłoń. Splatają się nasze palce. Drugą dłonią gładzę Twój policzek, uszko. (Kurcze, tak dziwnie "na dwa fronty" ale ciekawie. Choć na pewno tylko w wypadku, gdy obie kobiety mają naprawdę na to chęć).

Gość ikjthmr
oj,a ja to troche zawstydzona jednak, muskasz mnie po uszku..ale nie uciekam...

Fakt, tylko czy to była prawdziwa panna M. czy oranż-podszywacz? Bo już nie wiem czy zachęcać, czy sobie M. poszła lepić pierogi czy inne tam uszka. Hi hi, widzę, że się Damo rozkręcasz w tym klimacie :P

Gość ikjthmr
to caly czas bylam ja :)

Mam tylko nadzieję, że teraz podszywacz (jeśli to podszywacz) nie będzie takim wałem bez honoru i rąbnie pannie M. nicka.

Panno M. - mam taką nadzieję, że Ty. To tylko u mnie doświadczenie z oranżami takie podejrzewactwo nastręczyło. Zatem teraz bawię się Twoimi włosami. Czuję ich zapach. Chodź do nas.

Gość ikjthmr
probowalam sie zaczernic,ale bledne hsalo mi ciagle wyskakuje :O oj poki co to ja tutaj podszywaczy nie widzialam ,co najwyzej jakas marna akwizycje ;) oni maja inne,ciekawsze topiki,u nas jest za kultura;lnie:) tzn ostatnio -to juz nie jestem pewna ;) damo?-moje wlosy gladzisz...?:P

Panno M. - bo musisz na stronie rejestrowania kliknąć w "kliknij tutaj" w podpunkcie A. a nie "potwierdzam" niżej. Też to przerabiałem kiedyś :P

Gość ikjthmr
not.-zaczynam odczuwac dreszcz przyjemnosci,ale poki co poszemram po twoim uszku wilgotnym jezykiem i zostawie ciebie rozpalonego sam na sam z dama... obowiazki wzywaja:( ale ciekawosc nie pozwoli mi nie zajrzec do was wieczorem... damo..jeszcze spojrze na ciebie rozpalonym wzrokiem i odchodze..:P

jeszcze na chwilke -ikjthmr to teraz ja :) juz nie musicie sie meczyc z moim nickiem juz mi jest goraco..,dlatego uciekam ;)