Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

Wspaniałych, wesołych Świat życzę wszystkim. A najbardziej spotkania Kogoś na swej drodze. Jak pisał Wharton "Kiedy się spotyka Kogoś" :)

Już do Was pędzę :D Witam, witam ! Wesołych Świąt ! Nie jestem fanką regułek, także najlepszego ! Pewnie nie wejdziecie już dzisiaj, ani jutro, ale myślami jestem z Wami ;) Kafe wczoraj znowu nawaliło :( Mam nadzieję, że nie wszystko stracone ;) :P

Wejdziemy wejdziemy. W końcu uzależnienie i w ogóle :P Damo - toś Ty bratnia dusza, ja też nie znoszę regułek.

Mam nadzieję, że naprawią do Nowego Roku... Regułki są głupie.. chyba, że życzy się komuś naprawdę od serca, ale typ: zdrówka, szczęścia, pomyślności, to głupota :O

Już wolę wymyślić coś sam, czasem nawet coś znośnego wychodzi. Ale przeważnie skracam do maksimum. I tak wszyscy ciągle to samo słyszą.

Witaj w klubie. Ja w sumie nie sam. Ale pewnie będzie tylko rodzinny rytuał. Choć owszem, trochę fajnie z rodziną, ale i tak jakoś tak samotnie. Teraz się snuję i w ogóle.

Wiesz co Damo, wiem, że to nic takiego, ale będę z Tobą duszkiem. Zabrał bym Cię na spacer. Chociaż pewnie u Ciebie też zima się stopiła.

Hahaha...:D Ciesz się, że spędzasz z rodziną, a nie ze mną i smażonym karpiem ;) W tych czasach to nie są już prawdziwe święta... :( Ja nigdy takich nie miałam, ale mówię ogółem ..

A ja się smucę, że Ty spędzasz sama. Wiesz, to czy są zależy od świętujących. Ja miałem najwspanialsze jedne święta - choć w zasadzie w ogóle nie świętowaliśmy wtedy. Wszystko było inne niż zawsze.

Więc nie będziesz smutna? To dobrze :) Tu nie chodzi o przejmowanie się. Po prostu wiem, że chciała byś inaczej. Ja w sumie też bym chciał inaczej.

Tajemnicza, przestań tak mówić, że lepiej nie będzie, pesymistko jedna niedobra. Jeszcze będą święta o jakich marzysz. Tylko sobie na nie pozwól, zacznij od myśli.

Nie realistką, tylko czarnowidzką w tym co piszesz. Nie znam Cię wiele, ale uważam że jesteś dobrą osobą. A każda dobra osoba zasługuje na szczęśliwe chwile. Tylko trzeba sobie dać szanse.

Wszystkiego nie. Ale to o czym piszemy można mieć. I mieć będziemy. Słuchaj mnie, bo natchnienie dzisiaj gadam :P W końcu wigilia to i zwierzęta przemawiają ;) Dal się lepiej przytulić, bo co tam z takiego przekonywania.

I będę o Tobie pamiętał, jakbyś siedziała obok. W końcu Cię zapraszałem i mogła byś siedzieć. A mam dzisiaj dwie wigilie do "obskoczenia". Choć wolałbym wrócić wcześniej i posiedzieć z Tobą.