Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

Nie wiem Damo, nie wiem co sam ze sobą mam zrobić. Ale wiem, że Ci z tym źle i w gruncie rzeczy też chcesz to zmienić, tylko też nie masz pojęcia jak i skąd wziąć siłę, odwagę.

Gość MakaronZBiedronki
A ja czekam. Juz 3 lata. I widzimy sie prawie kazdego dnia. Wierze w to ze kiedys sie uda.....

Gość MakaronZBiedronki
dasz rade. ja tez daje. wierze w cos co pewnie nie ma prawa istnienia. ale ciesze sie ze ON jest.

Ja też jestem słaby, bo się czuję słaby. Może nie dostaję po dupie. Ale i się schowałem metr pod ziemią, więc ogólnie jest dupa.

Gość MakaronZBiedronki
jak to sie nazywa? glupota? naiwnosc? nie wiem....co to ma za znaczenie..wiem ze jest kims mega waznym i bez wzgledu na to co sie stanie bedzie kims kogo bede pamietala zawsze:)

Damo - nie ma sprawiedliwości. Przynajmniej w takim wycinku naszej egzystencji, jaki potrafimy postrzegać. Ale jest możliwość zmiany. Choć widzę po sobie że łatwiej jest tkwić w gnoju i narzekać, łapać doły - vide "Dzień Świra" albo "Nic śmiesznego"

Nie wiem jak się podnieść. Nie mam wytrwałości, nie mam celu. Nie mam wiary w siebie, że się uda. Mam tylko złudzenia. Ale jednocześnie myśl, że nic nie da poddanie się. Rzeczywiście, nachodzi mnie cytat z Dnia Świra "Ja pier*olę ku*wa!" :/ Tylko co robić? Jakoś trzeba żyć.

Poczucie czego? Poczucie, że każdy dzień, to Dzień świra? Że w sumie z każdego kąta wyłazi bezsens. Że można inaczej i jednocześnie niemożna inaczej. No dobra, jest świetnie! Nawet na tą śmierć trzeba jeszcze jakoś czekać.

Mam takie poczucie. To niestety dyskomfort świadomości. Problemy posiadania wolności, która jednak jest lepsza od jej braku. Pożyczę sobie Twoje słowa "Nie wiem jak żyć.. po prostu nie wiem.." Ja też nie wiem.

widzisz damo-poczulam sie strasznie zle:(ze mnie nie rozumiesz a masz tak samo chyba... not-poniekad masz racje..jestem zamknieta w sobie,ale to raczej nie wynik chrakteru lecz traumatycznych przezyc ktore dotykaly mnie cale zycie(i niestety nadal spotykaja..)moja osobowosc uksztaltowali pseudo-rodzice...

No dobra, u mnie to wynik charakteru. Choć to w sumie w sobie lubię, choć efektów nie lubię. I pierniczę już jak potłuczony. Najgorsze jest to, że w takim stanie, niby właściwie nie mając nic do stracenia, jakoś nie można się ruszyć - zaryzykować by coś zrobić. Bo nawet nie wiem co bym takiego miał zrobić.

Ja nie widzę żadnej drogi. Tylko urojona droga marzeń, których nie realizuję, więc nawet nie wiem, czy to właściwa droga. Czuję się jak wybryk, pomyłka - efekt przypadkowego wielkiego wybuchu. Blee

I nie było by trudno. I nie było by chęci by było jakoś inaczej. Gdyby tak być drzewem, szumieć na wietrze, po prostu być. I tyle...

Nie wiem. W sumie moje życie jest cały czas takie samo, czy święta czy nieświęta. I pewnie dalej będzie brnęło w tą zaspę. Podtrzymywania życia w celach życia by tylko podtrzymywać życie. Do dupy!

Mam nadzieję, że Panna M. nie obraziła się na mnie :O Mam zjebany charakter.. wszystkich odstraszam... :( Przepraszam za te dzisiejsze wulgaryzmy..