Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

A pier*ol to i przeklinaj! :P Ja na ogół nie przeklinam. Ale jakoś też mnie naszło. Nie sądzę, żeby panna M. się obraziła, po prostu też jej teraz źle. Więc zrozumie. A zje**nego charakteru nie masz, bo tak jest w mojej szklanej kuli.

W takim razie wypierdol tą kulę do śmietnika... Wiem, że mam .. Jestem dzisiaj taka smutna i zła na siebie, że mam w dupie co sobie inni o mnie pomyślą.. nie będę udawać, że wszystko jest w porządku...

Gość Dobra rada Damo
Tajemnicza wiesz co Ty poprostu chcesz tego by ludzie sie rozczulali nad Toba... Nic innego tylko to jaka Ty jestes biedna jakiego Ty ie mialas zycia. Tak masz racje wszystkich odstraszasz na kazdym topicu zauwazylam nawet foorumowicz uciekl... Ty powinnas powaznie sie zastanowic nad soba!

Nie wypie**olę i już! Kula prawdę mówi! Przytulam Cię, choć wiem, że to g**niane takie literowe "przytulanie".

No i kurwa na tamtym topicu właśnie unikałam spowiedzi ! To Oni ze mnie to wyciągali ! A Foorumowicza się kurwa nie czepiaj ! Nie wiesz, to nie pierdol !

Gość Dobra rada Damo
Nie czepilam sie go stwierdzilam jak bylo i jest. Moze zamiast siedziec na kafe udaj sie do psychiatry

Damo, no to jest nas dwoje po**banych. Nie wiem, czy iść spać, czy może rzeczywiście coś wypić, bo cholera świadomość jest do dupy.

Kurwa ten pomarańczowy widać, że rozpieszcza Go życie ! Tacy co w życiu mają dobrze, zawsze będą naskakiwać na tych ''gorszych'' !!! Wypij se..

"Na jaki ch*j mi psychiatra skoro lekarzem k**wa będę ??" Z tym się nie zgodzę. Przecież będąc np. chirurgiem gdy masz problemy z oczami to idziesz do okulisty, itd. itd. To lekarz o innej specjalności, bo przecież nie można być uniwersalnym do wszystkiego. No i innym łatwiej pomóc niż sobie. Bo to przeważnie "szewc bez butów chodzi" - zaobserwowałem to też odpowiednio u lekarzy.

not czy odniesiesz sie cos do mojej wypowiedzi? no ale co i z tego-jesli jestem zamknieta w sobie,?? to to znaczy ,ze trudniej mi kogo znalezc ..no niby tak ach juz nic nie wiem ,takie pranie mogu ktos mi wlasnie zrobil ,zrownal z ziemia,nikt nie obronil ...nie ma kogos dla kogo jestem wazna.kto by stanal w mojej obronie, dla kogo jestem wartosciowa..:( :( :( damo-mam zal,ja tez mam dziwny i pogmatwany charakter-ja czuje sie zawsze pozkodowana i jest mi zle,a to inni maja do mnie zal ale dobrze ,ze pryznajesz sie do winy-:)przez to ci wybaczam

Gość Dobra rada Damo
bedzie jednej debilki mniej

No i kurwa przyznaję się przed Wami i nie tylko Wami , że jestem pojebana , mam pojebany charakter i kurwa piszę jakieś pojebane ''rady'' ! Dzięki za wybaczenie.. myślałam, że takie chujowe trzeźwe myślenie Ci kurwa pomoże, a tu kurwa nic !

Panno M. - jesteś wartościowa! I żadne czyjeś słowa tego zmienić nie mogą. Tak, chodziło mi wtedy, że trudniej po prostu kogoś znaleźć i to naturalne, powiedzmy taki inny rytm - tak jak inaczej rośnie dąb a inaczej topola. Ale co ja tam do cholery wiem.