Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

"nigdy sie nie odchudzalam i kosci mi nie wystaja ,poprostu jestem drobna" No to Panno M., gdzie tu problem. Tak jest właśnie mniamuśnie ;)

Ja nie mam zamiaru się odchudzać, bo i tak ostatnio mocno schudłam (chyba przez stres), ale chciałabym zacząć się zdrowiej odżywiać :)

Fajnie, że miłe. Ale to było po prostu prawdziwe. Suszone babany są ok. Ale jak dla mnie takie "deskowate" i mało słodkie względem tych "normalnych".

Gość wyssany5
mogę Wam jeszcze pomarudzić na temat omega 3. Taki temat który "odkryłem niedawno " dla mnie szokujący

not.-ja tez juz jestem uzalezniona od netu 😠 dlatego powoli bede sie zmywac zazyc troche ruchu w ramach terapii antydolowej ;)

Ryby, majonez, tłuszcze, orzechy = mniejsze ryzyko zachorowania m.in. na raka. No i Omega 3 zwiększa poziom serotoniny, o której tak często wspominamy :)

Słusznie Panno M. Ja też sobie zrobię zaraz trochę rzeczywistej odstawki - zamknę klapkę komputera i poczytam sobie. Bo przyszedł Mikołaj od Kogoś. Choć byłego Kogoś :)

Ale jutro rano to nie wiem, albo muszę wziąć kompa tam, gdzie nie ma neta albo zebrać się na wyłączenie przycisku sieci. Żeby znów trochę popisać tych bzdur "nałukowych" i nie zaglądać co chwilę do Was.

Panno M. - Jakie niespodziewane rzeczy? Towarzystwo odpowiada. No właśnie jak widać aż za bardzo. A niestety towarzystwo "na odległości" i nie ma jak się oderwać od ekranu.