Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

Wszyscy kłamią, ranią i wykorzystują innych. Każdy człowiek jest tak ''zaprogramowany''. Każdy chroni własną dupę i nie przejmuje się innymi.

nie wiem czy jestembardziej realistka czy pesymistką czasem boje sie podejmowac decyzje, ale to moje decyzje ostatnio mysle ze juz chyba za póżno na niektóre decyzje, pewne rzeczy dzieja sie niepowtarzalnie, i niektóre juz nie wrócą ...

Tu nie chodzi o pesymizm.. Znasz swoje życie i swoją sytuację najlepiej.. skoro uważasz tak, a nie inaczej tzn., że coś w tym musi być...

mi naprawde niewiele brakuje by dostac doła ... niewiele tez brakuje by dostac prawdziwego zastrzyku energii ... taka jestem

wlasnie wieszalam pranie :) wracając do tematu - własnie dlatego ze nie okazuje prawdziwych uczuc jestem sama .. a tak własniewie to dobrze ze jesteście :)

Skoro wybrałaś taką strategię, to nie żałuj później, że nie masz faceta. Jak dla mnie ta strategia jest dobra, ale ja faceta mieć nie chcę ( a raczej nie potrafię ). Musisz się zdecydować, podjąć decyzję, zastanowić nad swoim życiem i nad tym kim jesteś dla siebie i innych..

Ojj nie ma. Trzeba sobie zapracować. Nie znam Cię.. trudno mi Tobie doradzić.. Właściwie trafiłaś na złą osobę, jeśli chodzi o rady..

Biedrona_ona wg mnie zle robisz, byc moze straciłaś coś.. ale to moje zdanie. Tajemnicza damo nie wierze, ze nikogo nie chcesz. Kazdy chce miec kogos bliskiego, kto powie ze kocha, przytuli, wesprze no i zaspokoi :) ktos kto bedzie obok i bedzie sie o nas troszczył.

Gość wyssany5
Wróciłem i pozdrawiam wszystkich w 2010 r. 😘 Spełnienia marzeń [tylko nie typu : pięciu murzynów obesesyjnie pałało do mnie wielką mniościom....] :) Rozwoju i uzyskania stanu NIRWANY ( nie myślę losie leadera zepołu ) Wyzwolenia się z tego co was niszczy i ogranicza psychicznie i emocjonalnie ( dobra emocjonalność , a nie samouwielbienie i wyjście poza kontrolę wszelkich norm - ach ten narcyzm - coraz powszechniejsze zjawisko i aż nudne przez swoje masowe upowszechnienie) Dużo radości ze wszystkiego dobrego co czynimy i nam czynią To by było na tyle na razie 🌻 😍 😘

Gość wyssany5
padme.... bardzo dziwny i troszkę śmieszny sylester. Sypał mokry śnieg, byłem nie tam gdzie zamierzałem ( dalej 20 km ) ale uważam ,że było warto wyrwać się i nacieszyć się choćby samą jazdą ( warunki b.ciężkie i ), ogólną radością wszystkich na stoku i tym ciągłym napływem jakiejś nieokreślonej energii i siły ( to jasna stona mocy ). Wyśpij się dobrze po imprezie , kolorowych snów. 🌻 🌻 🌻 😍 😘 😍

Nie śpią i nie bolą. Choć takie "oszołomnienie" po przestawieniu godzin funkcjonowania. Ale dzisiaj totalne lenistwo :) A co! Niech sobie ważne rzeczy czekają :P

Jasne Damo. Tyle apokalips co już miało być. Jak mawiała babka Pawlakowa w Samych swoich " Była pora przywyknąć" :P

Rzeczywiście, jak zwykle nudnawy ten pierwszy dzień w roku, ale data orginalna . :D Not - śnieg się prawie stopił, tam gdzie planowałem jechać , więc trzeba było się wspiąć 300 m wyżej, ( oszczędziłeś sobie wielu skrajnych emocji :D ;) :D )

No tak.., ale ten jest najbardziej prawdopodobny. Co ma być, to będzie :D Ojoj.. no faktycznie nieciekawie, ale zawsze jakaś przygoda ;) :P