Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

właśnie to już jest początek depresji, gdzie zaczyna pojawiać się to okropne zaniżenie oceniania siebie, pustka i niewiara w lepszą przyszłość.

wiem ,ze takie sa objawy,ale dla mnie one sa realne,bo przy tylu porazkach i zero sukcesow w zyciu chyba kazdy by sie zalamal,jak mam wierzyc w siebie? nie mam podstaw,nic nie jestem warta

możesz wtedy być nawet hollywoodzką gwiazdą nieziemskiej urody , a i tak będziesz się podobnie czuła. I z jeszcze gorszego stanu ( tak mi się przajmniej wydaje ) , udało mi się wyjść ;) i jeszcze raz powtarzam - wyjdziesz z tego - naprawdę !!! - a na uczucie , też przyjdzie Twój czas . Najpierw musisz pokonać siebie i swoją obniżoną podatność na niepowodzania. :)

ja juz nie mam zbyt wiele czasu..,za duzo juz stracilam ,pewnych rzeczy nie dasie nadrobic, po 25 r rozpoczyna sie sarzenie biologiczne,juz nie bede piekna i mloda ,bede leciala w dol

Gość sooonia
Smmutno smutno smutno smutno i jeszcze raz SMUTNO

teraz ja Ci powiem to samo, co ty mnie wczoraj , cytuję ; weż ty się puknij w główkę. Koniec cytatu.

Panno M. bo wpadne w depreche :( Jak sie o siebie dba, to bedzie sie wygladac mlodo jeszcze przez dlugi czas... Przepraszam, ze nie bylo mnie tak dlugo, ale zepsul mi sie komputer i teraz troche potrwa zanim kupie nowy :( Teraz korzystam z komputera bez polskich znakow (jak cos) Przez jakis czas bede wchodzic rzedziej :( Pozdrawiam :) 🌼

😭 -ale tak jest prawda,to sa naukowe fakty sonia-prztulmy sie(jesli nie mas nic przeciw) bo chyba mamy bardzo podobna sytuacje i problemy.. :(

Gość sooonia
...

Wyszły. Choć nieobeznanie moje ze sprzętem na dobre im nie wyszło. Ale część jest ok. A o pewnych sprawach będę pamiętał na przyszłość. Zaraz jakoś umieszczę, jak obiecałem.

wyssany-kusi i to coraz bardziej.. ten lek na ktorm jestem nic mi nie daje,nie poradze sobie.. choc gdybym nie przezywala porazki za porazka i miala kogos bliskiego ,kogos kochanego mysle ,ze nie bylo by calej tej mojej choroby :( tak bardzo sie boje,wszyscy mowia ,ze zycie jest przewrotne i plata figle...sprawdza sie ,widze to u innych ,ale u siebie nie wierze ,ze los sie nagle odmieni,to byloby zbyt piekne ,zebym dostala jakas niespodzianke od losu,a mi piekne rzeczy sie nie zdarzaja..:( nawet gdyby sie zdarzyla to bym nie wierzyla ,ze jestem tego wrta,ze za moment zostanie mi to odebrane (i tak bywalo do tej pory-krotka chwila szczescia za morze lez i wiele dni bolu)

cha, cha , cha ale się uśmiałem :D moi dziadkowie tam spoczywają , stryj i kuzyni mieszkają na Zwierzynieckiej, pewnie my też jesteśmy też jakąś rodziną :D ziomal

panno M już jestem , naprawdę rozbawiło mnie to ...., z tymi zdjęciami ... , większość naprawdę extra...., ale natrafić na ziomala na tym topiku , to jakieś zrządzenie losu , zresztą spotkać się z Wami wszystkimi :) - to już zaczyna zakrawać na cuda nie z tej ziemi :)

ziomal Ale numer :) Tą galerię z picasaweb odwołuję, oglądajcie na fotosiku. Tyle lat używam picasaweb ale tak beznadziejnej jakości nigdy nie było.

Jakie miasto? Ogłaszam konkurs, oczywiście Wyssany jest z niego wyłączony. Bardzo blisko Wrocławia. Myślę, że google, wiki itp. podpowie ;)