Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

wyciąg zamknięto i jazda sie skończyła dzisiaj :) o czym wspomniałem ? no właśnie , w piekle przebywałm dość długo..., nie , nie opętało mnie , :D , wprost przeciwnie :)

rozpacz i beznadzieja, chęć rozpadnięcia się na atomy i rozpłynięcia w nicości. ogień piekielny nie powodował cierpień, był zupelnie obojętny w dalszym udręczeniu , a wymyślne męki wywolywały jedynie mój uśmiech politowania . nie byłem im tam na nic przydatny - za naprawę kotłów nie żądałem złagodzenia kary.

nawet ogień tego nie potrafił, ;) nie powiem, że było to bardzo dawno , ale już było i wróciłem...

Gość trzecia czarownica
hej :)

Gość trzecia czarownica
poczytałam sobie Wasze wpisy...dyskusję miłosno-związkową...mnie teraz zastanawia jedna rzecz, czy tacy jak my (ależ to brzmi...ale wiecie, w czym rzecz ;) ) powinni się wiązać z podobnymi sobie,czy wręcz przeciwnie,szukać kogoś odmiennego...bo ja właśnie jestem z kimś,kto jest taki, jaka ja chyba nigdy nie będę-i w większości nie rozumie moich stanów, myśli...ale akceptuje mnie w 100% i wybacza tak wiele,i ufa mi..a jednak czasem mi brak tego zrozumienia.

Gość trzecia czarownica
wyssany, co Ci się nie udalo? proszę rozwiń... mi się nie udało już raz bycie z kimś strasznie pokomplikowanym..dziwna to była relacja ojjjjjj dziwna..

widzisz , Ty masz kogoś , kto cię akceptuje , chociaż nie do końca rozumie. W moim przypadku było inaczej.

jestem.dobrze. powiem nieco ;) nie byłem jakoś specjalnie "pokomplikowany i dużej mierze jesteśmy do siebie podobni sytuacja nieco przypominała film Hitchkoka "rebecca '

Gość trzecia czarownica
niestety nie widziałam tego filmu...

była bardzo władcza wobec wszystkich w otoczeniu... starcie dwóch różnych ( choć nie aż tak bardzo ) charakterów Tyle powiem....:)

❤️ Miałam takiego kolegę, który był związany z bardzo trudną kobietą. piękną i władczą, ale też żywiołową i fascynujacą. strasznie go przez wiele lat wykorzystywała, on robił dla niej wszystko, bardzo ją kochał. w ogóle wydawał się świetnym facetem. i w końcu poszedł po rozum do głowy i postanowił się rozstać, nawet mu nieźle szło, ale po roku widzę, że on się nigdy od niej nie uwolni, jest uzależniony po prostu. żal mi chłopa, bo chciał się wyrwać a wygląda na to, że jest stracony. chciałoby się powiedzieć, że to może miłość go trzyma, ale sama nie wiem...

wydaje mi się, że jest coś w tym, ze mężczyzna pragnie czułej i serdecznej kobiety z założenia, a kręci go i tak, ta która umie walczyć o swoje. zresztą kobiety tez często tak mają chyba. eee-sory za te wywody, bez sensu, nie znam się.

to jest opisywane...to nie jest miłość , tylko uzależnienie psychiczne, poprzez ciągłą dominację są topiki na ten temat , przeważnie kobiety nie mogą się uwolnić z takiego związku w moim przypadku żona była narcyzem ( tak ok. 80%) - tak niewlaściwie kogoś tak lakonicznie określać , ale póżniej jak zaczęłem czytać o tym , to niestety wszystko się zgadzało :(

i stąd książka : dlaczego mężczyżni kochają zołzy :) ja w każdym razie zołz nie kocham i nie zamierzam...;)

ja też byłem silny. dopuki jeszcze panowałem nad tym - bywało dobrze, ale jak osłabłem , zaczęła się przewaga i powolne gaśnięcie oraz wycofywanie się . Tak mało miłości...

....jestem w swoim mieszkaniu ....:) ale bałagan...będę tu jakiś czas, zawsze to bliżej do każdego z Was..;)