Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnam

nie potrafie odejsc

Polecane posty

Gość onnnnam

nie układa nam się, on jest beznadziejny . A mimo to lubię gdy mnie przytula , jest przy mnie , mam nadzieje ze bedzie tak jak kiedys. A przede wszystkim nie potrafie sobie wyobrazic ze on moze byc z jakas inna. Nie wiem moze jestem po prostu psem ogrodnika, ale nie daje mi to spokoju. Musze wiedziec co dzieje sie w jego zyciu, co robi, z kim. Nie potrafie ulozyc sobie zycia bez niego, a z nim ciagle klotnie i placz. To nienormalne wiem. Ale jak sobie z tym poradzic. ?

Gość onnnnam
? :(

Gość uuuuo
Hmm... Jak z nim nie chcesz byc, to chyba nie ma sensu sie meczyc? Odejdz, urwij kontakt, staraj sie o nim nie myslec. "Czego oczy nie widza, tego sercu nie zal" :p

Gość hgjhjhjhj
Jestem w tej samej sytuacji tylko, że mój nie dość, że jest beznadziejny to jeszcze nie może zapomnieć o swojej byłej żonie a jednak tkwię w tym szambie. Po prostu jesteśmy matki Teresy z Kalkuty.

Musisz odnaleźć swoją tożsamość i skopić się na własnych potrzebach. Zadaj sobie pytanie: co będzie z Twoim życiem za trzy lata i zastanów się czy pasuje Ci ta wizja.

Gość wiesio123
dobrze, ze uswiadamiasz sobie, ze to chore.Jak juz bedziesz miala dosc to zwiniesz zagle.Tyle, ze twoja psyche bedzie do d...y. I z nastepnymi tez nie dasz rady stworzyc zwiazku.Ale co kto woli.

Gość trytry
On jest beznadziejny... bua ha ha - a autorka jest zajebista hehe

Gość coś tu nie teges
"Jestem w tej samej sytuacji tylko, że mój nie dość, że jest beznadziejny to jeszcze nie może zapomnieć o swojej byłej żonie a jednak tkwię w tym szambie. Po prostu jesteśmy matki Teresy z Kalkuty" Matka Teresa z Kalkuty nie spotykałaby się z żadnym mężczyzną a tym bardziej nie z żonatym

Gość trytry
Nie w tym rzecz. Strach u kobiet przed samotnością jest tak wielki, że żyją z facetami, którzy im się nie podobają i których nie cierpią. Po prostu nikt inny się nimi nie interesuje i żyją tak marudząc i żaląc się na swój los.

Gość trytry
Pod tym względem faceci są inni. Jak nie podoba im się laska, to odchodzą i nie ciągną tego w nieskończoność i nie czekając aż pojawi się ktoś inny na horyzoncie. A kobiety.. jak nie ma nikogo innego na oku a nie jest jeszcze toksycznie w związku, to żyją tak w takim zawieszeniu i beznadziei okłamując partnera i innych.