Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patiii24

chciałabym sie zakochać i poczuć te motylki w brzuchu..ehhh

Polecane posty

Gość Patiii24

witam.. Jestem od kilku miesięcy sama..byłam w 2 poważnych związkach..teraz od niedawna spotykałam sie z kimś, ale to nie to i zaczynam powoli wnioskować, że nie będzie łatwo..choć nie szukam na siłę-wręcz przeciwnie oni sami sie jakoś znaleźli ale nie czułam tego..no i nadal jestem sama..tak bardzo chciałabym poczuć te motylki w brzuchu taka miłość, że na sama myśl o nim będą ciarki przechodzić mi po ciele..ehh..brakuje mi bliskości, czułości, tak po porostu zwykłej miłości mhmmm...:)czy też tak macie,że tęsknicie za kimś kogo tak naprawdę nigdy sie jeszcze nie miało..za naszym wyobrażeniem mężczyzny, który gdzieś tam jest i czeka na nas??

Gość tez tak mamy

Gość Milaszka
Ja tesknie za realnym mezczyzna, ktory zostawil mnie dla innej i to cholernie boli i nie wiem co mam z tym robic?

Gość niedoszła modelka
W myslach sobie mówić "nienawidze cie idioto":D Jesli zostawił dla innej to wcale nie jest taki ideialny..wrecz jest idiota powinnas pokazac mu srodkowy palec i juz nigdy wiecej go nie wspominac.

tez bym chciala sie zakochac a nie moge... tylu fajnych , milych, przystojnych chlopakow dookola a ja nie moge sie przymusic. smutne.

depeche15 -> a co za problem podejść i się przytulić? (tylko najpierw upewnij się że już nie zajęty ;) )

Gość podszywacz z licencją nr 007
"czy też tak macie,że tęsknicie za kimś kogo tak naprawdę nigdy sie jeszcze nie miało..za naszym wyobrażeniem mężczyzny, który gdzieś tam jest i czeka na nas??" ja tak mam. tęsknię za kimś kogo nie miałam, z tą różnicą, że on istnieje naprawdę... http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10354334

u mnie wsrod znajomych to normalne ze ludzie sie przytulaja, siedza sobie na kolanach, caluja w policzki, to nie problem. chodzi po prostu o to ze nie potrafie sie nikim zaintersowac . wszyscy chlopacy sa tacy pozbawieni tego czegos, nudni, pospolici... w zyciu spotkalam tylko 3 chlopakow ktorzy byli intersujacy , ale niestety mieszkam teraz za daleko aby sie z nimi spotykac. a zakochanie to takie mile uczucie...

Gość Milaszka
Dzieki Ci Niedoszla modelka za pocieszenie. Jest juz mi lzej, ale nie wiem czy nadlugo

Gość errii
" wszyscy chlopacy sa tacy pozbawieni tego czegos, nudni, pospolici." nie martw sie, za kilka lat bedziesz tak zdesperowana, ze wezmiesz sobie pierwszego lepszego, jak wy wszystkie

Gość niedoszła modelka
a ja czuję motylki w brzuchu zaraz idę na kibelek :p