Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów

Syf w polskim żarciu-koniecznie zobaczcie

Polecane posty

Czekolada Forest&Fruit Mieszanka paszowa pełnoporcjowa Mieszanka paszowa pełnoporcjowa sypka Olej Marlibo roślinny Golden Oil - Olej Uniwersalny Olej Roślinny Wiejski Uniwersalny Olej Roślinny Karolina LANDO olej Olej roślinny - JOKER Olej Zwyczajny OLEJ ROSLINNY SALATKOWY - Oilio

Gość zuzizuzizuzi
w dupe wsadzcie sobie te jebane stopki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZLE SIE CZYTA POSTY DEBILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość masz racje pomaranczo
😡

Jako kraj mieliśmy surowe normy dopuszczajace gówno w żarciu,Unia to zmieniła.I o ile nie jestem przeciwna Unii to hipokryzją jest w takiej sytuacji wywieszenie (inter marche) że wycofano produkt,bo w składzie nie podano,że zawiera orzeszki arachidowe i,że wszyscy,którzy kupili mogą zwrócić i dostać zwrot kosztów zakupu. I że bardzo,bardzo przepraszaja.Rozumiem,alergie.Ale,kurde,o gmo to nas nie poinformują.

to co właściwie powinniśmy jeść? macie jakieś sposoby na unikanie takich produktów? ja staram się warzywa i owoce kupować na bazarku, jajka też, tzw. "od chłopa", ale to wiadomo, nie zawsze jest czas. wędlinę niedawno znalazłam, tradycyjną, od lap-pol'a (zupełnie inny smak w porównaniu z tym co w sklepach) ale co z pozostałymi produktami? powinnam wczytywać się z lupką we wszystkie etykietki?

Gość z mięs to u nas w domu
nie kupuje sie nic w sklepie. regularnie bije się świnię u rzeźnika i robi on mięska tylko i wyłącznie pod nasze upodobania. nigdzie w skpeie nie ma kiełbasy o takim smaku. zresztą nie tylko ze świnki takie mięso mamy. mamy też z kurczaków od babci. jajka też mamy od baby, mleko tak samo. warzywa staramy się hodowac sami w ogródku. ale to jak nam się chce. ale wydaje mi się, że nie można do końca weliminować tych wszystkich gówien zawartych w jedzeniu.

Mam podobne spostrzeżenia co miodowocynamonowo( kupujemy w tym samym sklepie:)) To okropne, że nasza żywność w większości sklepów jest nafaszerowana syfem. Dobrze, że zaczyna się o tym mówić ale wciąż wiele osób nie ma jeszcze świadomości co je. Nie ma co oszczędzać na zdrowiu naszym i naszych bliskich