Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialek29

Jak znalezc dziewczyne w Londynie bedac niesmialym

Polecane posty

Gość niesmialek29

Gość hogata brodata
umow sie ze mna ja tez jestm niesmiala...nie chodze do klubow, nie baluje, nie mam gdzie poznac chlopa? skad jestes z londynu?

Gość niesmialek29
jestem z Manor House

Gość niesmialek29
moj mail ayers@o2.pl

Gość upuppupugvg

Gość wallenrod
użyj pasty do butów albo czegokolwiek innego i "przekoloruj" sie na ciapatego a albo czarnucha. gwarantyje ci ,że nie będziesz mógł opędzić sie od stada biegających az tobą polek. aha... i oczywiście udawaj, że nie jesteś Polakiem bo wtedy nici..

Gość brunetkaa_23333
Tak sie zastanawiam, dlaczego w Londynie tak trudno jest kogos poznac skoro to najbardziej zaludnione miasto na swiecie? Moi znajomi tez maja ten problem wiec nie jestes sam, tylko mnie to bardzo dziwi, czy nie ma tam fajnych dziewczyn?

Gość zabi kruk
:D

Gość dgdgdg
Tak to ja Zabi kruk ;-) Sądzę ze jest tu dużo super dziewczyn, tylko należy intensywnie szukać , mieć szczęście... ale także uważać na ludzi. Wiesz jak ja sam obawiam się nawet zagadać do dziewczyny :-(

Gość mania na wydaniu
ja szukam od 5 lat i trafiam na samych patalachow....coz pech to pech...

Gość osirisssss
jam samotne dziewcze z leyton, czy sa tutaj jakies fajne chlopaki czy tylko same lyse dresy popylajace w swoich nowych adikach do lokalnej silowni aby przypakowac na sztandze swoj 6-ciopak?

brunetkaa_2333 Tak sie zastanawiam, dlaczego w Londynie tak trudno jest kogos poznac skoro to najbardziej zaludnione miasto na swiecie? Moi znajomi tez maja ten problem wiec nie jestes sam, tylko mnie to bardzo dziwi, czy nie ma tam fajnych dziewczyn? Odpowiadam Ci: Bo teraz swiatem rzadzi internet, komputer i telefony komorkowe (media). Co madrzejsi niech sami wyciagna wnioski. :)

Gość bbc4
walnij jabola albo dwa i od razu bedziesz smialy i rozmowny :p

Gość Glos z SERCA
rownie samotny w tej betonowej dzungli a w pl mam powodzenie.. 187cm dobrze zbudowany opalony brunet pracowity nie palacy a pijacy okazjonalnie.. Jesli jest osoba rownie podobnej sytuacji majaca ochote pojsc ze mna na niezobowiazujaca kawke w pubie aby sie poznac prosze o kontakt moze cos z tegoe bedzie :) Pozdrawim