Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia95478

Zostawił dla mnie żonę!!!

Polecane posty

Gość niejedna
Lojalność..? Chciałabym być...ale teraz po nie w czasie :( a jak zerwę, z miłości do męża...będę wtedy lojalna..?

Gość niejedna
Mówi się, że praca to twoja druga rodzina...bo spędza się w pracy nawet więcej czasu... Więc tak-jestem Jego druga rodzina, ta dzienną, tą 8-godinną... :( ale on chce więcej, chce 24 h a nie 8h...

Gość yanoosh111
@niejedna niektórzy chcą seksu i nazywają to miłością Wierzę, że sama wiesz najlepiej co będzie dobre dla Ciebie i Twoich bliskich :)

Gość Mirek Banan
r***ać mi się chce a moja baba jest ohydnym tłustym klocem proszę zadzwońcie 602 799 417 błagam

Gość gość
gość wczoraj Co ty o mnie możesz wiedzieć durna szmato że mnie obrażasz?! Jeżeli ma być ze mną to koniec z tamta strona i tak to wygląda. Liczę się teraz ja i nasze dziecko a nie jego poprzednie. xxx Sama jesteś durną szmatą skoro dałaś dopy żonatemu i dzieciatemu facetowi. Pewnie już cię zdradza z taką samą koorfą jak ty i niebawem ona mu zabroni kontaktów z tobą i twoim upośledzonym bękartem. :D

Gość gość
yanoosh111 dziś @niejedna niektórzy chcą seksu i nazywają to miłością xxx Współczuję twojej babie, bo nie ma z tobą seksu. Od dawna cię zdradza, a ty pseudo mężczyzno bredzisz na babskim forum, bo nic w gaciach nie masz :D

Gość gość
Współczuję twojej babie, bo nie ma z tobą seksu. Od dawna cię zdradza, a ty pseudo mężczyzno bredzisz na babskim forum, bo nic w gaciach nie masz ....Hahaha a Ty co zaglądałaś mu w gacie? Oj współczuję takim ciekawskim jak wtryniają się z buciorami w cudze życie.

Gość wyrozumiała
... wstyd mi za niektóre wypowiedzi " kobiet", jak z takimi babskami faceci mają w domu wytrzymać, też bym nie wytrzymała, jeżeli kobieta podzieli swoje obowiązki i po trosze między matką, żoną i kochanką to i facet będzie zadowolony ...

Gość gość ona1111
Ewa555 ale widzisz to wszystko nie jest takie proste .. Pierwsze primo nie mam kiedy byc na niego zła nawet .. A następne to chyba cos wyjątkowego .. Nie czuje nic do męża nie układało nam sie i nagle pojawił sie on całkiem inny niż moj maz .. Cos mnie w nim zauroczylo .. Wiem ze robie zle i widze teraz że miec kochanka to nie jest dla mnie nie mam takiego charakteru zeby po prostu jedna osobę oszukiwać a z druga spotykać sie bez zobowiązań mimo ze teraz tak postępuje . Chciałabym z jednej str skończyć romans spróbować poczuć cos do mojego męża i miec normalna rodzine ale nie wiem czy jesZcze potrafie

Gość gość
Te żony są śmieszne. Była mojego męża przyszła do mnie, plakala i prosiła abym zostawila go bo maja 3 dzieci małych. Oschle oznajmiłam jej że jeżeli nie potrafi dać facetowi tego czego on chce to ja mu to dam. Juz nie są małżeństwem a my szykujemy się do ślubu.

Gość gość
Wariatka... DlA 3 dzieci chce byc z facetem ktory znalazl to czego mu brakowalo u innej masohistka

Gość gość
Oschle oznajmiłam jej że jeżeli nie potrafi dać facetowi tego czego on chce to ja mu to dam. xxxxx Dumna z siebie jesteś? A jak kiedyś przestaniesz mu dawać to będzie miał prawo iść do innej? Czyli facet ma prawo brać a kobieta ma obowiązek go zaspokajać? Co za debilka.

Gość gość
Ona mu da część swojej wypłaty na alimenty dla jego 3 dzieci;)

Gość gość
Tak jest zawsze. Słodkie słówka. A potem spad.

Gość gość77
żona da sobie radę a dzieci dostaną alimenty :) Kochanka będzie "dawać"dokąd będzie miał kasę na zachcianki

Gość gość
Nie . Myslisz ze tak to jest? Ja kocham i nigdy nic nie chcialam. Nic materialnego.

Gość gość
Nic oprócz bliskości, milosci i zrozumienia. Ale wy chcecie tylko seksu i to jest

Gość gość
Wlasnie zony to tylko mają kasę na myśli. A ja jestem i zona i w sumie nie kochanka bo z nim nie spalam ale kasa to ostatnia rzecz jakiej potrzebuje. Bo ja mam. I co zd****o?

Gość gość
będziesz cierpiała i ciągle czekała stać Cię na więcej po co masz wylewać łzy?

Gość gość
ty nie jestes żadną żoną skoro masz d****arza na boku nienawidzę szmat!

Gość gość
Wlasnie zony to tylko mają kasę na myśli. A ja jestem i zona i w sumie nie kochanka bo z nim nie spalam ale kasa to ostatnia rzecz jakiej potrzebuje. Bo ja mam. I co zd****o? xxx Ja też mam, bo maż przynosi wypłatę do domu i zarabia bardzo dużo. Nie muszę harować za grosze jak ty, żeby nie zdechnąć z głodu i chwalić się tym na forum. :D Jesteś żałosna

Gość gość
Bycie żoną dla kasy tonie powód do dumy. Wolę harować za grosze niż być utrzymanką. Facet Cię w dupę kopnie i co zrobisz? Będziesz o alimenty żebrać. Fuj Ja jestem z facetem bo chcę a nie żeby mnie jak dziwkę utrzymywał. Prostytucja małżeńska to nadal prostytucja.

Gość gość
Kochanka prędzej czy poźniej i tak zostanie na lodzie wiem to z autopsji

Gość gość
.....utrzyma się ten związek jeśli żona prała faceta po mordzie, gderała bez końca, była ostatnią suką, itp

Gość gość
Pamiętaj ,że wszystko się kiedy kończy .On też cię kopnie w tą kurewską dupę.Nie masz się z czego cieszyć miernoto bo nawet nie stać cię na wolnego faceta tylko na używanego polujesz!!!!!!!!!!głupia suko!!!!!!!!

Gość gość
gość dziś Bycie żoną dla kasy tonie powód do dumy. Wolę harować za grosze niż być utrzymanką. Facet Cię w d**ę kopnie i co zrobisz? Będziesz o alimenty żebrać. Fuj Ja jestem z facetem bo chcę a nie żeby mnie jak dziwkę utrzymywał. Prostytucja małżeńska to nadal prostytucja. xxx Tępa koorfro idź do psychiatry po leki, bo źle z tobą skoro nie odróżniasz koorestwa od małżeństwa. Jesteś żałosną dziffką, której żaden facet nie weźmie za żonę, bo ze wstydu by się spalił przed znajomymi i rodziną. Pozostała ci jedynie wegetacją przy prymitywnym chłopie, który cię nie szanuje i przeleci od czasu do czasu, jak sobie przypomni o tobie, albo jak już mocno zaczniesz go naciskać.

Gość gość
Mój mąż też odszedł do młodszej kochanki..... Kiedyś bolało, teraz nie. Takie życie. Wszyscy panowie opowiadają to samo: żona zołza, on nieszczęśliwy, nierozumiany, duszący się w małżeństwie. Kochanka jest odskocznią, rozrywką, ułudą młodości i powodzenia. A potem i tak jest tak samo jak z byłą żoną. Bo po motylkach w brzuchu i dumie zdobycia młodszej kobiety, przychodzi proza życia: rachunki, choroby, radości i smutki. Ot takie życie! I dlatego, i kochankom, i byłym żonom życzę wszystkiego dobrego!

Gość gość
"Zostawił dla mnie żonę!!!" A dla mnie zrezygnował z kochanek!:P Poza mną oczywiście.

Gość gość
nie potrafiłabym żyć z facetem który mnie zdradza:O brak honoru