Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia95478

Zostawił dla mnie żonę!!!

Polecane posty

Gość gość
16.57 mylisz się,w obliczu prawa składał przysięge małżeńską na mocy Konstytucji RP,oraz w obliczu Boga! małżeństwo to nie przedszkole ani zabawa.

Gość gość
na pewno pogodzisz się suko jedna z drugą... z zapłatą odpowiednią do postępowania. Za jakiś czas będziecie oblegać forum, ale nie to......tylko dla samotnych i porzuconych. Zaboli, bardzo mocno zaboli......ale to już nie nasza sprawa. Zostało wam tylko ujadanie.......wręcz skowyt.....dlaczego po powrocie od ciebie do domu.....on będzie w tym skalanym łożu pieprzył żonę......nawet i takie wynurzenia od kochanek tu były...rozpacz, prawdziwa rozpacz...

Gość gość
...i wydaje wam się, że Boga nie ma.....ale on jest, i widzi. która z was nie uczęszczała na lekcje religii?......i co, można tak?

Gość gość
17:09 konstytucji? :D Tej książki stworzonej przez niezrównoważonych psychicznie kolesi? boga? no coraz większe schizy mają te żonki :D Małżeństwo to umowa a każdą umowę można zerwać, jeśli coś w niej nam nie pasuje. I właśnie po to są rozwody.

Gość gość
17:30 urojenia, choroba psychiczna, współczuję :( twój to nawet "rozwód kościelny" dostanie.

Gość gość
Kretynko jedna z druga nie jestem kochanką i póki co to jestem w szczęśliwym związku ale jak moj facet zacznie bzykać inna za moimi plecami to będzie koniec związku i nawet 50 sakramentów mnie nie zatrzyma. Nie ponizę sie jak tu niektóre do skomlenia tylko znajdę innego mężczyznę, nie będę płakać i jadem pluć na kochanki, to już nie będzie moj cyrk i moje małpy.

Gość gość
stul suczko pysk......nic więcej do dodania. Myślę, że co niektóre ....wnioski z tej dyskusji wyciągnęły.

Gość gość
17:42 jak będziesz wiedziała, że bzyka......bo niestety, możesz nawet o tym nie wiedzieć......i na tym ten dramat polega.

Gość gość
I jak nie będę wiedzieć to z tego powodu mam kochance obić twarz a nie gnojowi facetowi co mnie oszukuje? Śmieszne jesteście. Żenada

Gość gość
to nie wypada nic innego, jak bronić godności i honoru kochanek. To broń.....w końcu to wolny kraj........ nie chcę się w tym g*****e dłużej babrać.......cześć

Gość gość
Bronić to ja mogę swojego honoru a nie honoru innych ludzi. Co mnie obchodzi jak inni ludzie żyją. Nawet największemu wrogowi z czasem sie wybacza a tu takie katoliczki siedzą i nawet o tym nie wiedzą.

Gość gość
no właśnie katoliczki....., bo inne może by się nie czepiały żonatych

Gość gość
poza tym o jakim honorze ty mówisz?........

Gość gość
Kochankami zostają i katoliczki i niekatoliczki ale tylko katoliczki żony maja w sobie najwiecej jadu, zwłaszcza na tym forum.

Gość gość
moja kolezanka pozucil maz. Maja 2 dzieci wtedy malutkich :( Jej maz już 5 lat mieszka z inna. :(

Gość gość
poza tym, jak jesteś chętna do wybaczania, to wybaczaj.......mówisz, bo nic złego na razie nie doświadczasz......wybacz, ale żadnej szlachetności z twojej strony nie widzę.

Gość gość
powiem ci jeszcze raz, stul pysk suczko.......bo nie masz o czym, a jeszcze próbujesz ujadać i udowadniać, ze g****o nie śmierdzi.

Gość gość
do 18:34 za jakiś czas będzie próbował wrócić, tylko już nie będzie do czego, ani do kogo.......samo życie wystawi rachunek. A koleżankę pozdrów, na pewno znajdzie jeszcze kogoś wartościowego........odezwie się sumienie, odezwie.....i miłość kochanki nie pomoże

Gość gość
ty babo "..." skoro poszedł do innej to znaczy że byłaś dla niego nikim :D

Gość gość
19:17 tak jak i ty......

Gość gość
urojenia, choroba psychiczna, współczuję twój to nawet "rozwód kościelny" dostanie. xxxx Nie ma rozwodów kościelnych. Jest stwierdzenie nieważności małżeństwa, ale na pewno nie z takiego powodu, że do nogawki żonatego gowno się przykleiło

Gość gość
Oczywiście że tak bo na twojego byłego nie chciałabym nawet splunac za ten gust ze kiedyś wybrał ciebie

Gość gość
19:52 O kolejna ameba intelektualna :)