Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebebe...be

co zrobic?

Polecane posty

Gość bebebe...be

co zrobic jesli szwy po operacji zabliznily sie tzn szwy zaniky pod skora...bo moj synek mial robiona operacje i pielegniarka kazala nam przysc po tyg...tydzien mija jutro a ja niewiem co robic... czy jutro isc z nim do szpitala na te zdiecie(czy wogole w sobote mnie przyjma na oddzial) czy czekac az do pon... tych szwow juz wogole niewidac,dopiero gdy sie przyjze to je zaowazam...ale one sa juz pod skora ja napewno jutro pojde ale czy jesli one sa pod skora to czy da sie je wciaz wyciagnac

Gość bebebe...be
ty chyba nie rozumiesz co napisalam:O wali mnie twoje zaproszenie...ja tu mowie o powaznych byc moze powiklaniach

Gość bebebe...be
prosze o pomoc:(

Gość nie wiem jak pomóc
W sb masz iść do ściągnięcia szwów ? Nie słyszałam o czymś takim, aby szwy zanikły. Ostatnio miałam mały zabieg, ale szwy były na wierzchu na skórze i ani się obejrzałam jak lekarz je wyjął.

Gość nie wiem jak pomóc
Chyba i tak sama nic nie poradzisz, idź jutro z dzieckiem do lekarza, On będzie wiedział przecież co ma robić.

Gość nie wiem jak pomóc
A mam jeszcze pytanie - czy po operacji była zmiana opatrunku np. na drugi dzień albo za 2 dni, nie musiałaś iść z tym do kontroli? Ja miałam naprawdę mały zabieg, dwa szwy, ale musiałam iść na zmianę opatrunku a potem nawet była mowa o kontroli, ale nie mogłam isc, zreszta widziała,, ze nic sie nie dzieje bo sama tez zmieniałam co dzien opatrunek a i tak po tyg. lekarz mi zdjał szwy.

Gość tragedia w pięciu aktach
Naoglądałaś się Housa i teraz szukasz dziwnych diagnoz w normalnym przypadku. Zapomniałaś o jednym istotnym fakcie - nie jesteś lekarzem. Idź z dzieckiem na zdjęcia szwów.

Gość bebebe...be
no sama nic nie poradze i napewno jutro pojde poprostu nie widac ich skora sie zrosla tak ze szwy sa pod skora...wydaje mi sie ze to zbyt dlugo:Oja mialam zdejmowane szwy po 3 dniach

Gość bebebe...be
chciałabym zaszyc sobie też cipke aby byc znow dziewica ale martwie sie o te szwy czy same znikna

Gość bebebe...be
tragedia w pięciu aktach niczego sie nie naogladalam:O mowie co jest nietak

Gość nie wiem jak pomóc
Nie, przeważnie chyba po tyg. się sciąga, no ale jak to dziecko to dziwie sie, ze nie miałas kontroli. Moze kazdemu zrasta sie inaczej. Nie znam sie, nie jestem lekarzem.

Gość bebebe...be
podszywaczu wez lepiej idz gdzieindziej podszywac bo jestes zbyt zalosny :O

Gość nie wiem jak pomóc
Nie martw się, wszystko będzie ok. Dziś i tak nic na to nie poradzisz.

Gość bebebe...be
jutro napewno pojde i sie okaze co mi lekarz powie najstarszy syn gdy mial zszywana rozciecie to czekalismy 4 dni na zdiecie szwow