Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anty Ang

internet

Polecane posty

mam internet z toya. dzieki rotorowi mam internet w calym domu ale zablokowany na 3 kompy. mam zamiar kupic sobie laptopa , bezsensu jak nie bede mogla miec na nim internetu. jak to odblokowac na kolejnego kompa?

Gość co to jest rotor
???????

Gość inco
Musisz od nowa konfigurować router.

Gość inco
No moja droga, za daleko sięgasz. Ja do konfiguracji wezwałam fachowca i nie pomogę ci, choć bym chciała. I wiem, że tutaj też ci nikt nie pomoże, bo to dość zawiła sprawa. Ale może ja się nie znam i może chodzi o jakieś łatwiejsze rozwiązanie twojego problemu. Może to nie chodzi o ponowną konfigurację, choć myślę, że jednak tak. Popytaj może ktoś inny ci lepiej doradzi.

Gość ...ups
Podnosze ci

konfiguracja od nowa routera i netu przekaz do laptopa za pośrednictwem WiFi to jak na moje jedyny sposób. Musisz dopisać dodatkowe IP które przyznasz do lapa. Na razie za wiele nie kombinuj tylko kup wpierw tego laptopa a potem się będziesz martwić.

w necie jest masa tutoriali, jak krok po kroku skonfigurować router, wystarczy poszukać. a najlepiej jednak poprosić miłego kolegę żeby to zrobił za Ciebie, bo konfigurację routera robi się raz na długi czas, więc nieprędko trzeba będzie znowu w nim grzebać.

pomaranczowy skurwysynu tak mi brat pow ze sie pisze a nie ja. wiec on jest debilem:) downie