Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewazKracznika19

co myslicie o 4 miesiacznym zwiazku z ktorym..

Polecane posty

Gość ewazKracznika19

kobieta ma wrazenie ze to ona sie stara o wzgledy swojego chlopaka - oczywiscie facet twierdzi ze mu zalezy. kobieta ma wrazenie ze facet ma ja gdzies, nie okazuje jej uczuc tak jak ona tego oczekuje jednak z 2 strony fapcet poswieca jej kazda wolna chwile i spedza z nia caly swoj czas. facet mowi ze mu zalezy i zaczyna okazywac uczucia ale nie mowi kocham a kobieta MA wrazenie ze facet ciagle ma jakies watpliwosci, ze mu sie nie podoba bo nie jest jakas miss polonia :/ jest razem dobrze ale pozostaje wiele pytan i watpliwosci a to przeciez nie wypada kobiecie pytac CZY MNIE KOCHASZ

Gość ytytttttttttttttt
halo

Gość EwaZKracznika19
Czy moglby mi ktos pomoc :)) ???

Gość ewazKracznika19
zakochalam sie a on mi daje do zrozumienia ze nasz zwiazek nie musi wiecznie trwac wtedy robi mi sie smutno. to jest logiczne ze roznie w zyciu bywa alezeby tak o tym mowic kobiecie na ktorej przeciez temu debilowi ZALEZY!? ma 26 lat a zachowuje sie jak gowniarz

skoro ma 26 lat to jest jeszcze gówniarz (nie wrzucam tu wszystkich do jednego worka) mój ma 31 i czasami zastawiam się czy nie oddac go do przedszkola na osiedlu... :)

Gość ewazKracznika19
094 to mie pocieszylas:) hehe

No tak, czego tu oczekiwac? Trzeba wziąć pod uwagę, że faceci są o pare ladnych lat za nimi, kobietami a do tego do wieeeeellllllu spraw podchodza zupelnie inaczej. To jest powód, żeby wykazać im troche zrozumienia.

Gość Ewa19zKRACZNIKA
ja jestem wyrozumiala dla mojego "duzego malego chlopca" ale czasem go nie rozumiem...