Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pętelka40

potrzebuję punktu zaczepienia... co robić? zrozpaczona...

Polecane posty

Moja córka zaszła w ciążę z 15-letnim chłopakiem. Ona sama niedługo skończy 19 lat. Spadło to na mnie jak grom. Mam mętlik w głowie. Nie wiem czego sie uczepić i od czego zacząć jakieś formalności w związku z tym. Co ja mam robić? Czy będzie miała jakieś alimenty lub coś na utrzymanie dziecka? Ja kompletnie nie wiem co robić. Napewno jest więcej osób w podobnej sytuacji. Czy dostanie becikowe jeżeli lekarz stwierdził 15 tydzień ciąży? Słyszałam że warunkiem jest stwierdzenie ciąży do 10 tygodni. Poradźcie coś , bardzo proszę.

Gość surprisek
z 15 letnim? A ten chlopak wie? Moze lepiej wpisac ojca neiznanego? tak gdybam tylko, bo czasami tak naprawde lepiej. bedzie dostawala pare groszy rodzinnego plus z tytulu samotnej matki. Ciekawa jestem co na to rodzice tego chlopaka... generalnie i wspolczuje i gratuluje, córka 19 lat to jeszcze nie najgorzej, na pewno bedzie potrzebowala Twojego wsparcia, co by mogla szkole skonczyc, zaczac prace... Dacie rade, wszystko sie pouklada ;)

Gość ale zes corke wychowala
nie ma co :P

Gość mam nadzieje ze Ty dobrze
wychowasz swoje dzieci! Paranoja na tym forum strach cos napisac! Taki temat juz jest!