Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selllen

Co w zamian??

Polecane posty

Gość selllen

Dostałam na imieniny od przyjaciela (niby nie jesteśmy parą ale często sie spotykamy i wie że on coś do mnie czuje ;)) - ulubione perfumy, tort na zamówienie i piękneee kwiaty. To dość kosztowny prezent. Teraz on będzie miał urodziny i nie mam pojęcia co mu kupić! :O Pomocy!

Gość selllen
zamówić tort i coś do tego? może alkohol jakiś dobry? myślałam o czyms śmiesznym ale... nie mam weny :O on ma 33 lata

Gość upuppupuii

bilety tam gdzie lubi chodzić.... kino, teatr, mecz.... oczywiście 2:)) no i przy wyborze pomyśl, na co Ty chciałabyś pójść 🖐️

Gość selllen
bilety, kino.... często chodzimy do kina, do SPA, wiec to raczej odpada, nie jest to prezent .... hhmm

Gość selllen
OK :) tylko to troche mało, chcciałabym się nieco zrewanżowac

To, że on kupił Ci taki drogi prezent nie znaczy, że musisz zrewanżować się tym samym. Kup to na co możesz sobie pozwolić. Upiecz mu tort. No i może pobuszuj po drogich sklepach to natrafisz na okazję :P Z prezentów : - Zestaw do wina - Krawat - ładny album (zgodnie z jego zainteresowaniami)

Gość selllen
Wiem.... ale byłam naprawde bardzoi zaskoczona tym prezentem! nie musiał przecież, gdby nawet chciał coś kupić to po co jeszcze tort, wiaty.... ew. same kwiaty by wystarczyły! byłam mega zaskoczona :) Dlatego chciałabym jednak coś mu dac.

Gość upuppupuii

Gość upuppupuii