Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

brak apetytu w ciazy

Polecane posty

jestem w 18 tygodniu a w ogole nie mam apetytu, mysliscie ze to normalne? Przytylam dopiero tylko kilogram....

Gość no nie zresz to jak masz przyt
yc u Boga Ojca?

Gość HilarJa
Może jesteś otyła i nie potrzebujesz bo masz w sobie dużo zapasów. Są takie co w ciąży po 20 kg chudły.

no nie wiem mam 160 cm wzrostu i waze 56 kg, wiec nie wiem czy jestem otyla.... hahahaha

Gość dlaczego nie pojdziesz do leka
rza?to nienormalne brak apetytu w ciazy.i nie jestem ,,inteligentna,,tylko dziwi mnie ze do tej pory nic z tym nie robisz

bylam u lekarza w srode.... niec mi nie powiedzial ze cos jest nie tak....

Gość to jak tochyba nie powiedzial
as ze nie masz apetytu?lekarz powinien cos dac na apetyt.wymiotujesz?

ja tez nie mialam apetytu do jakos-4 miesiaca ciazy. W sumie schudlam pare kg.bylam u lekarza,ale wyniki byly ok.wiec nie kazal sie niczym martwic. tylko,ze ja mialam juz maly zapas energii przed ciaza:wazylam 64-65 kg na 165 cm wzrostu. Potem schudlam jakies 3 kg.a teraz waze 65-66 i waga mi rosnie po malu . takze,jak wyniki masz w normie to sie niczym nie martw.Ale lekarza spytaj o zdanie i tak,na nastepnej wizycie.

Nie martw sie :) jest ok zawsze może być gorzej ja do 8 miesiaca codziennie wymioty mdłosci a dziecko było zdrowe i duże. Po co sie obżerać w ciaży a potem odchudzać :)

dziekuje bardzo :) jak bylam u lekarza to wszystko bylo ok, malenstwo rosnie wiec chyba nie powinnam siedziec i sie zxamarwtiac

nie "przejmuj" sie ja do 6 miesiaca schudlam 5kg tak mnie mdlilo a jak szlam do porodu to bylam +22kg na szczescie od razu po porodzie zeszlo mi 14 kg :) jednak to 8 dalej na mnie siedzi i nie chce za nic zejsc. :( :O :D