Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiejaca znalezc

potrzebuje zdjecia klasycznej pieknosci i klasycznego przystojniaka

Polecane posty

nie chodzi mi o prywatne zdjecia, a o zdjecia modeli, modelek, aktorow, piosenkarek itd. bo zostana wykorzystane w pracy i musze miec prawo z nich skorzystac. byla tutaj krupa, dwac ja? jaki mezczyzna?

Gość yooo
może Żebrowski??

Gość PIEKNA I BESTIA
dla mnie jessica alba, anna przybylska

Gość Nataliaaa24
ejj ja moge dac zdjecie, ale nie wiem czy moge tutaj?? P.S jestem no perfect

Gość PIEKNA I BESTIA
kate winslet klasyczna piekność???? nawet moj dziedek nie chciła by sie na nia ....

Gość Nataliaaaaa 24
Przybylska?? brzydactwo ile dzieci ona ma 10? wiatropylna sucz, cycki jej wisza. brzyfkie to i glupie jak lewy but. mordka jak daun

Gość PIEKNA I BESTIA
a co masz na mysli mowiac klasyczna?

Gość PIEKNA I BESTIA
to chciałabym Ciebie zobaczyc jak przybylska jest brzydka...

moze sie wytlumacze z tak glupiego topiku, wybralam sobie temat pracy zwiazany z wplywem atrakcyjnosci na zycie zawodowe, uczuciowe i pozostałe aspekty zycia. i mam problem nie z czescia czsto merytoryczna pracy, bo jest oklepany i jest sporo badan, a z definicja atrakcyjnosci. jest sporo badan i wlasnie az za duzo, bo rozne sondaze roznie wskazuja. najczesciej pojawia sie : wysoki, powyżej 180 cm, 80-90 kg, brunet z mocno zarysowanymi koscmi twarzy, dobrze zbudowany i szczupla blondynka z dlugimi lekko skreconymi wlosami około 170 cm i 55-60 kg, ale sa tez badania wskazujace popularnosc chlopiecych blondynow, na poparcie wskazujacych fenomen di caprio i brada pitta, i rosnaca popularnosc brunetek, wg jednych badan mężczyźni wolą brunetki z rozniaca az 15%. a chcialabym w swojej pracy nawciskac wykresow, tabel, zdjec, zeby cos urozmaicic. potrzebuje zdjecia stereotypu, zeby na jego podstawie wskazywac,jak sie zmieniaja te upodobania w roznych grupach wiekowych itd.

przybylska jest bardzo ladna, wedlug mnie najleadniejsza polka, ale nie wiem, czy jest takim oklepanym standardemzebrowski jest ok, wydaje mi sie ze mozna by go dac, tylko swojego czasu byl chudy, teraz nie wiem jak to z nim jest

Gość ihaha
klasyczna uroda- prosty nos, idealne oczy, ilealnie wykrojone usta, piękne rysy twarzy. To są cechy klasycznej urody i moim zdaniem Kate Winslet ewidentnie pasuje do takiego opisu. Co nie znaczy, że każdemu musi się podobać

kate winslet raczej nie wrzuce, nie jestem przekonana. myslalam,zeby pojsc na latwizne i wrzucic zdjecie jakiejs wypacykowanej lali w wygietej pozie, i wysportowanego modela z gola klata, reka we wlosach i tak dalej

Gość Nataliaaa24
Prawda jest faceci z marginesu albo tacy ktorzy zarabiaja srednia lubia kraglawe(otluszczone babaki) > Bogaci faceci lubia chude . Kate winslet po dwojce dzieci sie spasla i cycki jej wisza jak wymiona.

Gość bzdura z ta kate
ona jets przeciętna a nie piekna a nos ma jak kartofel, zgarbiały i długi

Gość te najpiękniejsze na świecie
Kim Kardashian Eva Longoria Jessica Simpson Jessica Alba Adriana Lima Karolina Kurkova Alessandra Ambrosio Doutzen Kroes

Gość PIEKNA I BESTIA
no ja mysle ze ona raczej nie pasuje... nie ma pieknej twarzy ale to twój wybór.. jedno wiem napewno, ze tak !!! uroda w 1000% pomaga życiu,

Gość ihaha
no skoro dla ciebie klasyczna uroda to wypacykowana piekność w dziwnej pozie- droga wolna. Ale w takim razie chyba nie chodziło ci o KLASYCZNĄ urodę!

Gość PIEKNA I BESTIA
Kim bym, raczej wykłuczyła... ale kazdy ma inny gust

nie o to mi chodzilo, ale to byloby najprostsze, biorac pod uwage cznnik psychologiczny. myslalam tez o monice bellucci i antonio bnderasie

Gość a może G. Paltrow

Prawda jest faceci z marginesu albo tacy ktorzy zarabiaja srednia lubia kraglawe(otluszczone babaki) > Bogaci faceci lubia chude a to prawda, mniej wyksztalceni lubia grubsze, bardziej wyksztalceni chudsze, tez studiujesz socjologie ?

Gość socjologia to głupota
te wszystkie badania są o dupę rozbić . Zresztą powiedzcie na co komu takie "badania " ? Tylko fałszują rzeczywistość i rodzą stereotypy. No ale coś trzeba studiowac :D

na jej podstawie buduje np. sie wizerunek partii,wiec jesli wyborcy daja sie oszukac, to tylko przez nia ;)

Gość Nataliaaaaa 24
ja studiuje business managemtn ale wiem ze chude cialo jest fantazja kazdego goscia przy kasiee. Obciach pokazywac sie z kobieta z wielkimi cycami i duzym tylkiem w wielkim swiecie. a tfuu niesmaczne. Dlatego kobietki trzeba pierogi ze smalcem i skwarkami odstawic na bok a nie bozniej plakac, ze macie kompleksy.

Gość socjologia to głupota
no to rzeczywiście bardzo przydatne :/