Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem z wypróżnianiem się

Problem z wypróżnianiem się

Polecane posty

Mam taki problem. Przez 5 dni w tygodniu wstaję o godzinie piątej. Jak wstanę to zaraz robię kupę. Ale w sobotę i w niedzielę wstaję około godziny siódmej, więc kupę robię dwie godziny później niż na tygodniu. I problem zaczyna się w poniedziałek. Bo w poniedziałek nigdy nie mogę zrobić kupy jak wstanę tylko zawsze mi się zachciewa w drodze do pracy :( Jak zmusić się do robienia kupy zaraz po przebudzeniu?

Gość masz przesrane

Gość cała naprzód ...
popłyń na uczuciowy...tam się wysrasz [bez problemu] Anoushka 🖐️

"buhahahhaa" haha bardzo śmieszne jest to co napisałam! "no ale chyba po drodze nie narobisz w portki tylko dasz rade i dojedziesz do tej pracy!" No nie zawsze wytrzymuję :( nie raz muszę się zatrzymywać i lecieć w jakieś krzaki przy drodze :( Spróbuje z tą kawą...

Gość napij się rano kawy
masz po prostu bardzo rytmiczny organizm. kawa pobudza ukł pokarmowy i istnieje duże prawdopodobieństwo, że ci się zachce kupke :)

Gość w siną dal...spłynąć czas...
Anoushka, tak na chwilę[ też problem z załatwieniem miałem...], ale na uczuciowym porządnie się wy.srałem...[teraz mogę wyjść]...:o cześć🖐️

Gość Jaki czadddddd
o kurde, to ty masz zegarek w dupie:-) Żeby tak co do godziny srać się chciało. Ja sram 3 razy dziennie po każdym jedzeniu prawie ale nie o stałych porach.

Jaki czadddddd no bo mi się chce jeść a zwłaszcza po porządnym wysraniu Jeść, żeby srać. Srać, żeby jeść. Ciekawa filozofia, coś jak Zen. Z tą różnicą, że Zen wymaga niesamowitego zaangażowania ze strony psychicznej, a tutaj tylko zwieraczy.

Gość Chopok
wyobraź sobie prezydenta Kaczyńskiego sranie przyjdzie samo

Gość bylam i wiem
tez tak mialam...ale kawa to bardzo dobry pomysl a jeszcze jak palisz to hoho:-) od razu na kibel biegniesz:-). Poza tym musisz pic duzo jogurtow...

Gość wielbicielka Merkaby of course
wow :) mój obiekt westchnień jak zawsze ma dobrą radę :) a szklanka ciepłej czy zimnej? moja babcia zawsze pije ciepłą wodę na czco a potem w kucki

Gość Chopok
ja sram dobrze najpierw cuchnąco i głośno pierdzę

Gość gość
Zabic sie