Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbara23.......

Mój facet to cham!

Polecane posty

Gość barbara23.......

Cały dzień wczorajszy przepłakałam. Spotykaliśmy się 4 miesiące. Był moim pierwszym, zdecydowaliśmy się pójść dalej i co? Byliśmy lekko pijani i gdy zaczął mnie roznbierać najpierw w żartach zaczął się śmiać z mojej opalenizny (pracowałam na powietrzu latem - w szortach - więc nogi tak właśnie opalone do długości ud :O), że cycki mam blade, potem niestety taka moja natura ale mam obiwsiłe piersi i też mi to wypomniał. stwierdził, że za długo czekałam i chyba z tej tęsknoty za piesczotami mi opadły :O:O:O ludzie! stracilam ochote na wszytsko, poplakalam się i wyrzucilam go z lozka. on stwierdzil ze to zarty (ma takie ironiczne poczucie humoru ale niech je miewa do kolegow nie do mnie!!!) i że byl pijany. dzis dzowni i nie wie o co mi chodzi, dla niego nic takiego nie powuiedzial. gdybym wiedziala ze tak bedzie wygladal moj pierwszy raz puscilabym sie z jakims napalonym facetem pare lat wczesnie :O 😭

Gość barbara23.......
a mi odbijało się sadzonym jajkiem podczas gry wstępnej :(

Gość kogelmogel2
Basia rzuc go!!!!!!!!!!!!

Gość barbara23.......
co mam zrobic? zalezy mi na nim, ale po tym co uslyszalam nie wiem czy w ogole mu sie podobam, dopiero niedawno od niechcenia mi powiedzial "ze ladna jestem noooo" tylko dlatego ze mialam dolek i chcial mnie pocieszyc, teraz to. tlumaczy to tym, ze zartowal ze jeszcze nie znam jego poczucia humoru ze nie mial nic zlego na mysli. ale ja juz w ogole stracilam ochote na rozbieranie sie przed nim :( druga strona to taka ze mi nadal zalezy na tym chamie :(:(

Gość barbara23.......
Łatwo wam mówić. I tak było mi cieżko znaleźć obecnego, bo niestety oprócz obwisłych cycków mam jeszcze kilka innych mankamentów. A jak za kilka lat mi się poszczęśći i w końcu kogoś znajdę, to piersi na pewno się nie ujędrnią. A co jak trafię wtedy na jeszcze większego chama? Chyba już się pogodzę z tym co mam i dzisiaj spróbujemy znowu...

Gość barbara23.......
ten z 11.33 to podszyw. :( ale chyba jednak jestem tylko do wysmiewania 🖐️

Gość McD
On sie nie zmieni. Jeśli nawet przez jakiś czas będzie sie powstrzymywał od takiego (jego specyficznego) humoru, to i tak w pewnym momencie coś palnie. Jeśli będziesz wstanie to wytrzymać i jego humor - jak dla mnie odpowiedni między kumplami, ale nie przy dzieczynie, z którą sie jest - to czemu nie być z nim? Tylko będziesz potrzebować dużo wytrwałości i cierpliwości i sił. A z drugiej strony - nie warto się męczyć, bo on taki będzie. Moja rada: albo z nim być jeśli dasz rade to znosić (to zapewne nie jest jedna rzecz, która będzie Cię boleć), lub rostać się

Gość barbara23.......
Wiem że on się raczej nie zmnieni :(. Ale tak bardzo nie chcę już dlużej być dziewicą...

Gość Mam dobra rade
Zrobcie to po ciemku. Jak Cie nie bedzie widzial to nie bedzie mogl rzucac glupich komentarzy na temat twojej urody.

Olej go! Przy swoim facecie kobieta powinna czuć się śliczna i pożądana! Nie możesz sobie pozwolić na przykre komentarze. Poza tym, skoro to było, gdy był podchmielony, to przykro mi, ale prawdopodobnie był szczery i tak myśli. Chcesz być z kimś, kto będzie Ci wrzucał na temat Twoich piersi?

Gość Bys sie wstydzila
Slodka jak pieprz -----> kobieta tu zestresowana pierwszym razem a Ty od razu z pissingiem wyskakujesz. My zloty deszcz dopiero po 3 latach wprowadzilismy

Gość wesio123
jak masz obwisle cycki to chirurg plastyk sie klania.A nie zale na kafeterii o jakims dupku.

Gość barbara23.......
czyli facet ma racje ze obwisle cycki to rzadkosc u kobiety w moim wieku, czyli mial prawo sie z tego smiac? :O:(

Gość malutkaaaaaaaaaaaaa
Jesli piersi sa Twoim najwiekszym zmartwieniem to sa rozne cwiczenia ktore troche wzmacniaja miesnie,klatki piersiowej tez.Oczywiscie nie ma co oczekiwac cudow ze beda super jedrne i w ogole urosna o 2 rozmiary,ale jakbys tak troche pocwiczyla to moze by sie troche ujedrnily i inaczej by to wygladalo.Co do opalenizny no to jezus maria ale probilem :o to chyba normalne ze jak ktos pracowal na sloncu to ma nierowno opalone,z gola dupa po polu raczej sie nie lata :o Masz racje,Twoj facet jest bezczelny.Ja myslalam ze moj ma chamski dowcip ale takiego teksta to by nigdy w zyciu do mnie nie puscil :o Nigdy nie powiedzial mi ze zle wygladam.No jak mam jakas bluzke co jej nie lubi to powie ze nie lubi tej bluzki ale zeby dziewczynie wytykac ze ma obwisle cycki? ;/ Jak sie ma duzy brzuch to mozna go wycwiczyc,z cyckami juz jest gorzej. A panu idealnemu na nastepny raz powiedz ze on ma obwisle jaja i jakos mu tego nie wypominasz ;) Jak on Ci dowala to tez mu dosraj,niech zobaczy jak to milo..

Gość kresnaa
MOj maz tez jakis czas temu wysmiewał sie z moich krzywych nog,zbyt małej dupy..teraz ma rogi ,ze hej,komus moje krzywe nogi i nie za duza dupa sie podoba i mam z tego satysfakcje.A co lepsze moj maz nie nalezy i nie nalezał nigdy do przystojnych facetow,ale nigdy nie przyszłoby mi komentowac jego wyglad,nawet dl;a odszczekania sie nie drwiłam z niego,ze wyglada jak wyglada.Mam satysfakcje,ze doprawiam mu rogi.A on jak bedzie chciał jakas przeleciec to bedzie musiał niestety zapłacic,bo zadna za darmo z nim nie piojdzie.

Gość barbara 23.....
a te cwiczenia pomagaja na obwisle piersi? wystukalam na google.pl i jest tego duzy zestaw ale czy faktycznie uniosa sie one odrobine? I piersi nie byly nigdy dla mnie wielkim kompleksem, po prostu duzo schudlam tez i opadly mi, sila grawitacji, myslalam tylko ze duzo dziewczyn boryka sie z takim czyms i obwisle piersi nie sa czyms dziwnym i co ktoras dziewczyna je miewa. i ze facetom az tak to nie przeszkadza, a jednak :( a co z opalenizna?> jak sie szybciej pozbyc opalenizny>? nie chce isc na solarium bo opalona wygladam starzej (co tez mi nie omieszkal wyrzucic facet :O)

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Baska przestan sobie wkrecac :o bedziesz sie katowac po to zeby facet z Ciebie nie drwil? To ma byc fajny zwiazek? :o Jesli juz to zrob to DLA SIEBIE. Poczytaj na forach czy na ile te cwiczenia sa skuteczne. Spytaj na www.sfd.pl, to jest forum sportowe,tam sie wypowiadaja ludzie ktorzy cwicza i na pewno beda wiedziec wiecej na ten temat. Nie daj sie facetowi wpedzic w kompleksy!!

Gość wiesio123
Za swoja przyszla zone zaplacilbym zdecydowanie.Jesli mozna sobie poprawic dyskomfort zyciowy(a dla kobiet to moze byc dyskomfort)to jak najbardziej jest to rozwiazanie problemu:).A tamten facet to brak taktu i kultury.Jesli ktos Ci nie odpowiada nalezy sie wycofac z tej sytuacji nie raniac osoby.

Gość d s s
nie przejmuj się basia!!!!!!!!!!!!1 pajac z niego!!

Gość Bardzo głupia ...
NEDZNA PROWOKACJA smarkatej idiotki

Gość taka jedna 4546
ja słysze od 2,5 roku ze jestem najsliczniejsza dziewczyna na swiecie a wiesz co? tez mam kompleks biustu bo jest mały serio malutki nie cierpie go a mimo tego za kazdym razem jak sciagam bluzke slysze ze mam najsliczniejsze cycki jakie widzial moj obecny partner. wiem ze kocha mnie taka jaka jestem mimo ze nie jestem idealna a Ty wez sie w garsc i miej troche szacunku do siebie? co to za gadanie nie chce byc dluzej dziewica wiec bede uprawiac seks z facetem ktory mnie wysmiewa:/:/ o niego sie nie martw on swoje sobie wyobrazi i dojdzie caly i szczesliwy a Ty bedziesz upokorzona jeszcze bardziej. jesli facet bedzie cos naprawde do Ciebie czul jak zobaczy Cie nago to jedyny wyraz jaki bedzie na jego twarzy to zachwyt i oamietaj o tym.

Gość Mała3008
Baśka nie przejmuj się, na pewno znajdziesz takiego faceta któremu Twój biust będzie odpowiadał. nie ma co się poświęcać dla mężczyzn... ciekawe czy oni by zrobili to samo dla nas no niestety szczerze w to wątpię. ze mną niedawno zerwał chłopak z którym byłam 2.5 roku niesamowicie dużo rzeczy miał mi do powiedzenia i to oczywiście niemiłych... bardzo go kochałam ale gdy pisałam z nim ostatnio okazał się chamem jakich mało napisał ze nie rusza go mój los i że ma serce z kamienia i wiele wiele innych rzeczy powiem Ci że najgorsza jest obojętność okropnie boli ale dzięki temu mogłam się szybko odkochać ale nie da się zapomnieć. Chociaż to trudne ale trzeba szukać nowej miłości i znaleźć tą drugą połówkę jabłka, która będzie dla ciebie ideałem.

basia- i ty takiemu prostakowi chcesz swoje dziewictwo oddac? no szanuj sie dziewczyno tak jak tu ktos wyzej pisal- jeszcze znajdziesz faceta ktoremu jak zdejmiesz bluzke ptak prawie oka nie wybije- na taki moment warto czekac- a nie dac i wysluchiwac- ze wolalby lepsze cialo