Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carine

Rozdwajające się paznokcie

Polecane posty

Gość Carine

Skuteczne sposoby na rozdwajającesię paznokcie? Sceptycznie skłanaiam sie ku twierdzeniu, że nie istnieją. Odżywki do paznokci, różnego rodzaju suplementy diety, czyli witaminki wzmacniające paznokcie, moczenie w olejkach... Moje paznokcie i tak się rozdwajają. Nie, one się nie ROZDWAJAJĄ - one są po prostu ROZDWOJONE, takie rosną, stale. Co robić?!

Gość Carine
Aktualnie też tego używam. Dopiero od kilku dni, więc ciżko mówić o jakichś efektach. Ale zobaczmy:)

Gość ja stosowałam wszystko
co możliwe - i nic nie pomagało. Dopiero jak wpadłam na pomysł, żeby prace domowe wykonywać w gumowych rękawiczkach (zwłaszcza mysie naczyń) problem się skończył!

Gość myCie oczywiście
:-)

Gość nikiiiiiiii
ja stosowałam wszystko-popieram,ja tez zaczełam do prac domowych,szczegolnie do mycia naczyc stosowac rekawiczki i mam super paznokcie,twarde i nie przeceiraja mi sie na parwej rece od roznych czynnosci.

Gość Nieszczęśliwa77
Miałam ten sam problem i koleżanka dała mi tani sposób na walkę z pazurkami: do miseczki wlej niewielką ilośc ciepłej wody a do tego kilka kropel oleju jadalnego - mocz w tym paznokcie.