Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwis

spoznijajacy sie okres

Polecane posty

Gość martwis

Hej mam ptanie od 5 dni soznia mi sie okres w tym miesiacu kochalam sie raz z chlopakiem oczywsicie z gumka. Pragne zaznaczyc ze nie dosc ze robilismy to w gumce to on i tak wyjal wczsniej dla bezpieczenstwa. Chrowalam w tym miesiacu i przyjmowalam rozne leki. Nie martwilabym sie gdyby nie to ze dzis jest 28 i zaraz koniec miesiaca a ja jeszcze nie mam okresu. Moim zdaniem prawdopodobiestwa zajscia w ciaze praktycznie nie ma a Wy co o tym mysliscie?

Gość martwis
??

Fakty: -były moje dni płodne -jestem dziewicą -chłpak zrobił mi palcówke ale nie wiem czy preejakulat nie dostał się 'do środka' -napewno nie było tam spermy -oboje palimy już bardzo długo(to podobno obniża płodność) -jeszcze nie dostałam okresu -teraz bylam chora, brałam duzo antybiotyków/wiatmin jakie jest prawdopodobienstwo , że jestem w ciązy? bardzo sie martwie..

Dziewczyny - przede wszystkim się tak nie nakręcajcie, bo to właśnie stres opóźnia Wam miesiączkę. Skoro umiecie wyznaczać sobie dni płodne ( mam nadzieję,ze prawidłowo), to może po prostu powtrzymujcie się w te dni od "zachowań ryzykownych"? I doedukujcie się trochę w tej dziedzinie- wiedza to skarb :] Ponoć lepiej zapobiegać niż leczyć :>