Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przybysz z innej planety

rodzicie się, jecie, sracie, pracujecie,rodzicie dzieci, starzejecie i umieracie

Polecane posty

szkoda mi was bo nędzna egzystencje prowadzicie, w dodaku tak krótko żyjecie, 20 letnie ziemskie kobiety to już próchna pozdrawiam was mimo wszystko biedaki 🖐️

Gość towarzzalady
Zapomniałes o najważniejszym. O kilku rzeczach zapomniałeś, ale o sraniu nie zapomniałeś. Nieźle. Zanim jednak dojdzie do tego srania ... a uwierz mi czasem nie jest to takie proste wbrew pozorom.

Gość oo i juzz
przybyszu a ty od razu zjadasz

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
ooooooooo E.T. pojawiło się, ale przynajmniej nie jesteśmy tak brzydcy jak ty.

jesteście bardzo brzydcy moja planeta stoi wyżej cywilizacyjnie od waszej, podobnie do was to wyglądaliśmy w czasach naszej prehistorii podobają się wam małpy albo neardeltalczycy? no to taki nas dystans dzieli pod względem urody i ineligencji jak was od wspomnianych..., ach te wasze durne wyobrażenia o kosmitach...jesteśmy piekni wy nędzne małpiatki :)

Gość towarzzalady
Wiecie za co Bóg każe najbardziej ludzi ze wschodu? Jak w Europie czy gdzieś zaczynają myśleć jak zachodni tubylcy. A zwłaszcza Arabowie choć Zydzi też - w sumie wiele kultur wschodni ale Biblia i Koran to zaraz ich każe srogo. A namlich tak, że warci są zagazowania ich za zgłupienie z powodu kasy. I tak się stało :( Dlatego był holokaust. Bo już nic nie było tylko rodzenie się, sranie, jedzenie i zbieranie kupki kasy. Takie życie jest :(

Gość towarzzalady
Ja osobiście nienawidzę Żydów i zaraz bym ich wzięła i zagazowała bo zamiast mnie pouczyć, że źle myślę to sami są tacy głupi, że można ich wyśmiać. Ale srają równo - to im trzeba przyznać. Sranie mają dobre. A reszta? Reszty nie ma :( MOJE ZDANIE.