Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna smutasna kobita

Jest mi smutno...moze to glupio zabrzmi i wyglada ale....

Polecane posty

Mam 20 lat...mieszkam z rodzicami...jakos tak chcialam sobie kupic zwirzatko...swinke morska...kiedys juz mialam i bylo wszystko ok...a teraz jak pytam sie mame i mowie ze wszystko ja bede jej kupowac...jakies jedzenie itp to ona nie chce sie zgodzic:( mowi ze nie ma miejsca i ze potem czlowiek za bardzo sie przywiazuje....ehh juz od kilku miesiecy mysle zeby miec zwierzaczka a nie moge:( Chce sie wyprowadzic wkoncu z tego domu..:(

Gość tez mam 20 lat
sie wyprowadzilam i mam wkoncu psa i 3 szczury.

z moimi było to samo, walki o kota , psa kończące się "wywalasz psa albo idziesz z nim pod most :( " ale w końcu mam trzy małe gadziki i na to rodzice się godzą , bo nie mają futerka :) może powiedz rodzicom że chcesz żółwia albo cos?

Gość A może weż sobie ślimaka
winniczka z ogrodu? One są niewielkie i bardzo ciche - nikt nawet nie zauważy. Mozesz mu dawać resztki z obiadu i wymościć mu miejsce na poduszce, żeby móc wieczorami do niego pogadać. To wdzięczne stworzenia i bardzo kochają swoich właścicieli :D

wolalabym swinke dlatego ze juz kiedys mialam i wiem jakie one sa kochane...poza tym dla swinki juz mam wszystko...klatke,domek itp

Gość a ja chciałam ostatnio chomika
bo jak byłam dzieckiem małym, to zawsze miałam hopla na ich punkcie. mialam ich już 4. :O a kiedy oświadczam, że kupuję chomika, to słyszę że nie ma mowy bo już jestem za stara :O:O 😭

ehh nie rozumiem co im szkodzi skoro w pokoju i tak ja sprzatam...wszystko ja bym kupowala...nie rozumiem tego naprrawde:( nie wiem o co tak naprawde chodzi...nie ma miejsca...no dobra jest malo miejsca ale znajdzie sie miejsce dla swinki...przeciez ona nie siedzi w moim pokoju tylko ja...nie zawadze jej miejsca swinka w jej pokoju tylko moim:(ehh:(

Gość odradzam świnki myszy
ikróliki i inne takie nie ma z tym konaktu śmieerdzi sprzatac trzeba dobre dla dzieci 5-6 letnich 20letniej dziewczynie nie polecam...Kota kup sobie kota:)

chyba napisalam ze mialam juz swinke i dobrze wiem jak wyglada ich posiadanie:o jak sie sprzata to nie smierdzi....

Gość szkoda ze nie mozeszzzzzzzz
miec swinki:( sa slodkie:)

Gość tez chcialabym miec zwierzatko
i tez mam 20 i tak jak twoi rodzice moi nie chca slyszec o tym zebym jakeis kupila:(

Gość no to wyobraz
sobie ,ze ja mam prawie 30lat,mieszkam nad tesciami i nie moge miec psa!!!argument-jak wroce pozno z pracy to bedzie szczekal i ich bedzie budzil,pietro nizej mieszkaja w odzielnym mieszkaniu