Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lastsong

Nie mam już sił.

Polecane posty

Mam 16 lat. Tak wiem , wiem jestem młodą gówniarą i niby mam czas na to ale ja jeszcze nie miałam wgl chłopaka.Ja nie jestem już małą dziewczynką.Strasznie bym chciała zobaczyć jak to jest być zakochanym i mieć kogoś przy sobie.Nie wiem czy jest coś ze mną nie tak?Mam konto na jednym z portali randkowych i piszą do mnie różni faceci ale jednak ta odległość albo wiek.Niby jestem wybredna ale , ja nic nie poradzę na to że chce mieć kogoś normalnego i na poziomie który będzie miał prawdziwą pasje i mnie oczaruje.Ale za cholerę takich facetów ciężko znaleźć :( A wgl to jestem nieśmiała.. wiecie co można zrobić?

Gość wiesio123
a moze lepiej jeszcze mamie pomoc i zajac sie lekcjami.Na zakochanie przyjdzie pora.

Gość paulina538
Przyjdzie na to czas i miłość Ciebie tez dopadnie.:)

hmm no ja jak miałam 16 lat to też miałam straszne parcie na to by z kimś być, ale też nie chciałam być z byle kim. tak więc dopiero w wieku 18 lat miałam pierwszego 'prawdziwego' chłopaka noi cóż, myślę że dobrze wyszło bo byłam znacznie dojrzalsza niż mając 16 lat. także lepiej poczekaj z tym jeszcze, domyślam się że wolałabyś być z kimś niewiele starszym? faceci w tym wieku potrafią być naprawde okropni i dziecinni :o znajdź sobie jakąś pasje nie wiem taniec, muzyke, rysunek cokolwiek, a facet z czasem sam się znajdzie :)

Gość Dziewczyno przecież
masz dopiero 16 lat Daj spokoj, wszystko przed tobą, nie spiesz się, zapoznasz sobie fajnego faceta ... tyle przeciez facetów jest wokół ciebie ... Musisz wiedzieć, że faceci wolniej dojrzewają od dziewczyn więc spoko :P Z tymi portalami randkowymi to przesadzasz Tak jak mówisz odległość, a poza tym lepiej poznać kogoś na miejscu bo jak wiesz pisac można różne rzeczy, a nie wszyscy są uczciwi i prawdomówni, niestety