Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Autorka tego postu

Chce isc do wojska

Polecane posty

Mam 19 lat,w tym roku ide na studia..Tzn chcialabym je ominac i pojsc do wojska..Ale..nie wiem co robic..boje sie,ze mi nie wyjdzie..Chce miec studia ale moim marzeniem zawsze byla marynarka..chcialabym wstapic do legii cudzoziemskiej..Szukalam w necie i nie moge znalesc co dokladnie trzeba miec i umiec by wstapic do wojska..Ojciec jest za mna..ale mama..:-o czepia sie..Wybrala mi juz studia..Powiedziala,ze nie da mi kasy jak wstapie do wojska..Nikt nie bierze na powaznie moich slow..nawet w szkole:-o i nie moge sie dowiedziec co trzeba umiec i miec by tam pojsc..Marze o marynarce wojennej..Wie ktos cos na ten temat?? Wszyscy mnie wysmiewaja i mowia,ze dziewczyny nie ida do wojska..

Gość semper fi D

Gość zadzwoń do do rekrutacji
tam się dowiesz

Gość who dares wins
wystarczy wklepać w google szkołę i przeczytać jej warunki rekrutacji 😴

o legii możesz zapomnieć :p Przyszły legionista musi spełniać następujące warunki: * być mężczyzną w wieku od 17 do 40 lat, * posiadać dokument tożsamości, * być bardzo sprawnym fizycznie i zdatnym do służby.

ale czasy się zmieniły, ja uciekłem na studia przd wojskiem, a tu patrz, co się dzieje

Gość rajd czołgiem
wojsko nie powinno być dla kobiet tylko dla babochłopów z przerostem testosteronu. a już taka elita jak legia cudzoziemska czy tego typu jednostki szczególnie powinny być zamknięte dla bab :o i nie piszę tego złośliwie, bo sama pchałam się do wojska, więc wiem co czujesz. po prostu uważam, że prawdziwa kobieta w wojsku = katastrofa 🖐️

Tak,moge dzwigac nawet 50 kg na plecach.. Nie uwazam,ze kobieta w wojsku jest babochlopem.Mieszkam w miescie gdzie pelno takich kobiet..jest tu duza jednostka strazy granicznej.. Zreszta..zalezy kto jak rozumuje kobiecosc.. Nie boje sie dostac wycisk.. Od dziecka cwicze rozne sztuki walki..W innym wcieleniu siebie nie widze:)

Gość rajd czołgiem
naucz się czytać ze zrozumieniem. nie piszę, że baba w wojsku to babochłop tylko że wojsko powinno być dla babochłopów, jeśli już mówimy o jakimś równouprawnieniu. i w ogóle nie rozumiem czego od nas oczekujesz, zarzekasz się jaka super jesteś i że dasz sobie radę to w czym masz problem? wrzuć szkołę do wyszukiwarki i przeczytaj o rekrutacji, my tu nie jesteśmy od oceniania i przyklaskiwania dla Twojej twardości przecież, na większość pytań z pierwszego postu odpowiedziałaś już sobie sama :o

no pewnie ,że możesz tylko jak długo 🖐️ natury nie oszukasz jesteś słabsza od mężczyzn. nie pisze tu o wojsku polskim gdzie i tak będziesz strzelać dwa razy do roku a resztę będziesz polerować podłogi , tylko w kontekście legii ... ale baw się , najpierw z mamą :D

Gość rajd czołgiem
posta*, bo zaraz jakiś maniak dostanie szału 🖐️

Gość Kapral
słuchajcie kobiety jestem facetem zupełnie przypatkiem wszedłem ja bylem w awganistanie i iraku widzialem jak moi koledzy umierali od pociskow nie wiem czy jakas kobieta by to wytrzymała nie pchajcie sie do wojska to nie dla was poprostu kobiety nie maja przyszłości w wojsku wiem co mowie stracilem 3 kolegow w Afganistanie moeil kapral 3 brygada desanowo powietrzna pozdrawiam wszystkich ktorzy byli a Afganistanie od 2003 do 2008 roku slurzba z wami to przyjemność