Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem

ból nerek i biegunka?

Polecane posty

Gość nie wiem nie wiem

w nocy myślałam, że zdechnę. obudził mnie silny ból podbrzusza, więc automatycznie poszłam zrobić siku, co było chyba złym posunięciem, bo ból przeniósł się na dół pleców w okolicy lewej nerki, pobolewało lekko, raz na jakiś czas zakuło tak, że nie wiedziałam jak się nazywam, ale przeszło po godzinie. zasnęłam tylko po to, żeby koło piątej obudził mnie skurcz w podbrzuszu promieniujący na krocze i kręgosłup. gratisowo miałam atak biegunki, po którym wszystko ustało, teraz jedynie mam wrażenie, że zwymiotuję śniadanie i lekko boli mnie dolna lewa strona pleców :o co to mogło być? zatrucie, coś z nerką? nie potrafię postawić sobie odpowiedniej diagnozy, a lecieć do lekarza z powodu sraczki i bólu brzucha chyba nie wypada 😭 wiem, temat odpowiedni na forum o zdrowiu, ale ludzi, którzy tam siedzą można na palcach jednej ręki policzyć, a ja naprawdę jestem w potrzebie :o

Gość podnosnik
up

To typowe objawy kamicy nerkowej. Przechodzilam to kilka razy ,za pierwszym razem wyladowalam na pogotowiu,bo bol byl tak silny ze wymiotowalam a bolu nie bylam w stanie zlokalizowac,bo bolalo mnie cale podbrzusze i dolna partia plecow,dostalam konska dawke lekow w zastrzyku a ulga jaka przyszla po kilku minutach byla niczym blogosc. Jezeli czuje nadchodzace klopoty pije kilka razy dziennie paste Debelizyna i lykam No-spe,na to schorzenie nie ma specjalnego leku,stosuje sie to o czym pisze. Pozdrawiam.

Gość nie wiem nie wiem
właśnie tego się obawiałam. dziękuję ślicznie za odpowiedź :)