Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna dziewczyna bez humo

Moje zycie...jak wygladalo...wyrzucenie z domu itp

Polecane posty

Gość taka jedna dziewczyna bez humo

Mialam wtedy 20 lat...Mieszkalam z rodzicami....bylam na pierwszym roku stdiow...Na urodziny dostalam psa... zawsze o tym marzylam od malenkosci....i teraz kiedy moglam go miec dostalam warunek...albo oddaje psa do schroniska albo wyprowadzam sie z nim...w ciagu miesiaca znalazlam jakas kawalerke...zamieszkalam z chlopakiem...przes studia zarabialam tylko dorywczo jakies 700 zl miesiecznie...po przeprowadzce jednak studia nie byly dalej mozliwe bo byly to studia platne...musialam zrezygnowac...jakos sobie radzilismy...jednak dzisiaj mam juz 26 lat...studiow ukonczonych nie mam...zaczelam pracowac w pelnym etacie i nie mialam na nie czasu a zeby zaocznie studiowac nie mialam pieniedzy...ale za to mieszkam z moim ukochanym i mam najlepszego przyjaciela na swiecie:) moja psinke....

Gość no to dałaś czadu
psina zdechnie za pare lat a ty zostaniesz sama, bez wykształcenia i bez renty po psie!!!! brawo!!!!

Gość Fajnieeeee
nie zostawilas psiaka :-) ucaluj go od tych, ktorzy ci dobrze zycza. ode mnie tez :-) 🌼

Gość kurczeee ciezkooo
miec takich rodzicow....

Gość moja historia byla trocha inna
i okrutniejsza..Ja musialam sie wyprowadzic z domu jak mialam 16 lat..mialam do wyboru-albo dom dziecka albo praca..Wyjechalam za granice..Teraz skonczylam zaoczne liceum..Pomagam dzieciom w domu dziecka..nie jestem szczesliwa,mimo,ze ulozylo mi sie w zyciu..brakuje mi matki,ojca..milosci rodzico..swiat,bezpieczenstwa,wspolnych obiadow..ich tarzy..:(

Gość a dlaczego cie zostawili...
..?? :-( :-( :-(