Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana 43 latka

Potrzebuje przyjaciela

Polecane posty

Gość zadbana 43 latka

Bardzo lubię towarzystwo męzczyzn, bardziej niz kobiet. Do czasu mojego małżenstwa miałam wielu fajnych kumpli z którymi mogłam pogadać o wszystkim. Kobitki niestety nie sa tak fajnymi powierniczkami. Moje małżeństwo tak mnie poturbowało, że nie potrafie gadać teraz z facetami. Jak odzyskać tę wiarę i odwagę wobec mężczyzn, to taki fajny gatunek

Gość wiesio123
nie wiem co Ci poradzic.Jakas zakrecona jestes.43 lata i szukasz kumpli?Wez sie lepiej za prace, hobby ,dom a nie jakies smety opowiadac o nieudanym malzenstwie.Nie wystarczy jak spieprzylas jedno.

Gość zdradzona żona 123
Ja też straciłam wiarę i też chciałabym ją odzyskać, ale chyba to bardzo trudne. Ostatnio zauwazyłam, że stronię od facetow, choć bardzo chce być blisko.

Gość zadbana 43 latka
Tak szukam kumpli i co w tym złego. A swojego małżenstwa nie spieprzyłam. Sama wychowuje dzieci, pracuje i byłoby ok gdyby nie ta trauma. Najgorszemu wrogowi nie zyczę, by musiał przejsć przez to co ja

Gość wiesio123
widocznie za malo dostalas po dupie jak jeszcze szukasz wrazen.Powodzenia .

Gość zadbana 43 latka
Wrażeń? O jakich wrażeniach Ty piszesz, bo chyba sie nie rozumiemy.

Gość taki jeden palant
Kup sobie jakiegoś na wyprzedazy w Auchanie

Gość wiesio123
kobieta po rozwodzie jest kobieta obciazona.Ktos kto zle wybiera partnera ma juz problem.Tkwiac w toksycznym zwiazku poglebia swoja ulomnosc psychiczna.Taka kobieta jest latwym lupem dla mezczyzn.Krzywo postrzega swiat, a co za tym idzie szybko moze wpakowac sie wnowy toksyczny zwiazek.Ale co ja Ci bede tlumaczyl.Twoj nik dla mnie juz swiadczy o malostowosci.Kobieta znajaca swoja wartosc nie musi dodawac zadbana.

Gość taka jedna 38
a w którym Auchan, też sobie kupie;)

Gość zadbana 43 latka
Dobry przyjaciel z wyprzedaży? A zresztą nie bywam w tym markecie, tak więc odpada.

Gość zadbana 43 latka
no własnie pisałam że po moim małżeństwie czuję sie nieźle poturbowana no i pewnie masz racje z tym nickiem toteż pytam sie jak nabrać dawnej pewności i otwartości wobec facetów

Gość wiesio123
moze najpierw przejdz jakas terapie, zobaczysz gdzie masz problem .Potym popracuj nad tym, bo tak jak powiedzialem mozesz duzo znow stracic zle lokujac uczucia.Bo w tym wieku w kumplowanie nie wierz.Wczesniej niz pozniej wplaczesz sie w jakis zwiazek.Tylko czy na tyle juz bedziesz stabilna uczuciowo by umiec wybrac partnera do zycia.A nie chcesz chyba byc bardziej juz pokiereszowana emocjonalnie.Teraz jestes potencjalnym lupem dla mezczyzn co omamja Cie bliskoscia i niby uczuciem milosci.Ty musisz umiec ocenic prawdziwosc uczuc mezczyzny, i twoich oczekiwan co do przyszlosci.Na dodatek masz dzieci, wiec tym bardziej masz utrudnione zadanie.Bo musisz wybrac dla siebie jak i dzieci.Powodzenia jeszcze raz ale ja bym sie nie spieszyl do takich decyzji.

Gość zadbana 43 latka
No kurka wodna, nawet tu nie potrafię się chyba jasno wypowiedzieć! Szukam przyjaciela, nie kochanka. Mam dwóch braci i to chyba dlatego zawsze lepiej czułam sie w chłopskim towarzystwie. Ostatnio popsuł mi sie kontakt nawet z nimi. Chce tylko odzyskać pewnosć wobec facetów, móc godzinami gadać i słuchac.

Gość wiesio123
nadal uwazam, ze jestes ciut zakrecona.Ktory facet w tym wieku jest wolny i chce tylko sluchac zwierzen?A zajety to chyba nie bedzie spedzac czasu na sluchaniu jakies rozwodki(ale dalaby mu jego k obita).Dla mnie masz problem w emocjach.

Gość trytry
To trzeba było szukać pracy w wojsku - tam pełno facetów ;)

Gość trytry
Ciut zakręcona ? haha - w/g mnie bardziej niż pokręcona :) Przechodzi kobieta kryzys wieku średniego a że już swoje lata ma, to pozostają jej czaty, fora i portale społecznościowe ;)

Zadbana, to niezbyt dobre miejsce na uzyskiwanie mądrych porad. Jak widzisz niektórym najbardziej zależy nie na tym , by pomóc , ale żeby dokopać. Pozdrawiam, więrzę, ze Ci się uda naprawić relacje z mężczyznami.

Gość a dlaczego zaraz
wiesio ma rację, moze sam nawet nie wie, że 100%

Gość nbv
tak, zaraz Ci będą udowadniać, że to oni mają racje i takie tam, w celu co najwyżej hodowania samozadowolenia z posiadania racji.

Gość trytry
Pieprzycie głupoty. Ona nie ma żadnych problemów. Lubi towarzystwo facetów. Tylko tyle, że.. no właśnie.

Gość zadbana 43 latka
A dlaczego niby kobita mojego przyjaciela miałaby się złościc o nasze rozmowy. Moi przyjaciele, też mieli żony i jakoś im to nie przeszkadzało. Myślę, że naprawdę nie wierzycie w inne niz seksualne relacje miedzypłciowe. Szkoda, nie wiecie co tracicie.

Gość no bo tu siedzą sami
nieudacznicy . To właśnie ich poglądy powodują, że sa sami i zgryźliwi.Tak jak ty uważam, ze najlepszym przyjacielem kobiety jest facet, no ale nie mam takiego problemu jak Ty. Myślę, że powinnaś o swoim byłym pomyśleć jak o popaprancu, odszczepieńcu gatunku męskiego i wtedy odzyskasz wiarę w facetow. Powodzenia!