Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny bardzo

mam 34 lata i w życiu nie dotknąłem kobiety

Polecane posty

Gość smutny bardzo

Gość smutny bardzo
a teraz mam szanse na to bo podrywa mnie kolezanka z pracy ale calkiem nie w moim typie.Jestem zyciowym nieudacznikiem

Gość a.............
Czemu nie w Twoim typie? Co z nią nie tak?

Gość smutny bardzo
zbyt dużo ciała

a moja ciocia zakonnica ma 80 lat i nigdy nie dotnęła chłopa, a pardomsik, dotnęła nieraz mi zasadziła liścia w dupsko za knąbrność

Gość aa............
Ale bardzo zbyt dużo, czy po prostu wybrzydzasz, bo nie wygląda jak modelka?

Gość PIEKNA I BESTIA
ale wstyd ..przegrałes zycie...

Gość smutny bardzo
ewelus nie jest tak tragicznie ze mnął. Waży ok 80

Gość chlopie sytuacja jest prosta
to prawdopodobnie ostatnia szansa, zeby dotknac baby. jak Ci ona tak bardzo nie odpowiada, to pogodz sie z mysla,z umrzesz jako prawiczek

ewelus nie jest tak tragicznie ze mnął. Waży ok 80 Wyobrażam sobie:O jakby tak było to miałbyś już partnerkę. Jak ktoś tu wspomniał wcześniej w tym wieku ludzie zazwyczaj już mają swoje rodziny:P To nie etap w życiu kiedy szuka się,ale etap kiedy pora dorosnąć. To może powiedz znajomej z roboty to co nam o jej wadze:D

Gość ................ooooo
Ale co to znaczy za dużo ciała? 1. kobieco zaokrąglona? 2. lekka nadwaga? 3. duża nadwaga? 4. nadwaga olbrzymia? A jak u Ciebie z prezencją? Super szczuplak z Ciebie i w ogóle wszystko na miejscu? A czy mógłbyś napisać, po czym sądzisz, że ona Cię podrywa. Ja jestem dziewczyną i zauważyłam, że wy faceci często nadinterpretowujecie pewne fakty. Ja jestem np. bardzo otwarta, śmiała, z łatwością nawiązuję nowe kontakty. I parę razy już dowiedziałam się od facetów, że oni sądzili, że na nich lecę :-o , gdy się tak zachowuję. A ja mam takie zachowanie do wszystkich. A akurat ci co tak sobie myśleli w ogóle mnie nie interesowali :-o

Gość ......................oooooooo

Gość smutny bardzo
to ze nie dotknalem nie wynika z tego ze nie bylo okazji ale balem sie i tera za puzno. ewelus w twoim wieku tez myslalaem ze po 30 trzeba juz miec dzieciaki i zonke ale narazie nie trafilem na odpowiednia mi kobiete ................ooooo 80 kg juz pisalem a podrywa bo kawee proponowala i nosi sukienki siedzimy razem w jednym pokoju mysli ze to fajnie wyglafa a mnie na rzygi zbiera

Gość ................ooooooooooo
aha 80 kg to wcale nie tak dużo, jeśli jest dość wysokoa, to pewnie dość dobrze się to rozkłada i wygląda po prostu zdrowo? A na Twój widok dziewczynom szczęki opadają ?

Gość ......................oooooooo

Gość .....................ooooooooo
mocne...............! Ale czy nie przesadzasz z tym na co Cię zbiera? A spotkałeś kiedyś kogoś kto Cię pociągał?

Gość smutny bardzo
nie wyglada dobrze bo ma 160 wzrostu góra. ewelus z całym szacunkiem dla ciebie twoich wpisów nie biore serio bo dla mnie 22 to nie kobiety pogadamy jak dojrzejesz

Gość smutny bardzo
podobaja mi sie szczule wysokie babki

Gość Jaki czadddddd
no to czekaj dalej na tą szczupłą wysoką a tu ci latka lecą.

ewelus z całym szacunkiem dla ciebie twoich wpisów nie biore serio bo dla mnie 22 to nie kobiety pogadamy jak dojrzejesz sorry ale pewnie ja z toba nie bede chciala gadac. Jakbys byl choc w polowie tak dojrzały jak 22latka to byłoby dobrze:P

Gość aa............
Ktoś tu chyba ma rację. Fakt, że masz 34 lata i nigdy nie dotknąłeś żadnej laski źle o Tobie świadczy. Gdybyś napisał, że jesteś sam... Różnie się życie układa. Ale jeśli w wieku 34 lat NIGDY nikogo nie miałeś...

Gość .............ooooooooo
a czy szczupłym wysokim babkom podobasz się ty? :-o A tak na marginesie, człowiek to nie tylko wzrost i waga, ale przede wszystkim osobowość. A warto się w tym miejscu zastanowić na tytułem topiki, który założyłeś. Piszesz o "dotknięciu" kobiety :-o Człowieku masz 34 lata i nie pragniesz bliskości emocjonalnej, oddania, szczerości, miłości, tylko piszesz tu o jakimś "dotknięciu" kobiety!!! :-o Dotkność to można manekina w sklepie. Bo on nie odmówi. Dorośnij!

Gość KamilŁKS
34 lata hahaha dla ciebie nie ma już ratunku serio;) albo jesteś: -totalny leszcz, cichobójca -masz 160 i twarz którą kocha tylko mama -albo jesteś duchem i nikt cię nie zauważa A o dziewczynie wysokiej, zgrabnej , urodnej zapomnij Ratuje cię wizyta w burdelu, więc szykuj 100

przed tobą autorze możliwości nieograniczone w dotykaniu kobiety. Trzeba tylko spełnić jeden warunek: ukończyć studia medyczne i zostać ginekologiem

Gość jackdaniels
zostań pedałem, chłopcy teź są ok !

Oj Kolego na widok tej to co się żygać chce, z tamtą to nawet nie pogadasz bo za młoda:D a tak na prawdę to ty nie masz kobietą NIC do zoferowania poza swoją cnotą:P