Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffanfaran

ej słuchajcie - czytaliście to?

Polecane posty

Gość fffffffffanfaran

Fajna chałupa, nie? Stawiałam, że tam będzie mieszkała Bachleda, ale nie. No to zostaje jej Australia i mieszkanie w Polsce. Co - zostawią tak to mieszkanie? Może ktoś je kupi? Jest i mieszkanie i dziecko i seks oczywiście a ślubu jak nie było tak nie ma, nie? I w sumie nikt już nie wie po co ten ślub, ale musi być ślub. Symbolicznie. Jak te piramidy - nikt nie wie po co w sumie, ale jednak stoją i...straszą. Ze ślubami jest tak samo. Wystarczy poczytać kafe. A po ślubie... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/3292000,80277,7296962.html?back=/Wiadomosci/1,80277,7307908,eksperci_szykuja_dom_polanskiego_do_aresztu_domowego.html

Gość fffffffffanfaran
No to patrzcie - jednak 200 melonów. To jedno mieszkanie będzie miała w Polsce - rodzina jej ma płacić na pewno tak zrobią a jak nie to sprzedawają mieszkanie i nie może do Polski wjechać, a drugie Farel kupi se w Australli - albo nie - całkiem inną pracę jej załatwią i małe mieszkanie , żeby je mogła normalnie utrzymać. I to wszystko za dziecko. No w sumie - ślubu nie miała, nie?

Gość fffffffffanfaran
Powiem wam nie był to jednak najgłupszy pomysł to aresztowanie. Myślałam, że zostanie z rodziną we Francji, ale jednak areszt domowy. No w sumie - zamki mu wymienią to go nie okradną, przypilnują, żeby się nie roztrzasł gdzieś, a jak córka nie dostanie roli w Anglii to wróci do domu i to koniec jego kariery. A jak nie dostanie roli to bo za dużo zarobił i na dodatek dokładnie wiedzą ile i to jest klops bo mieli nie wiedzieć. Tylko... jak to zrobić albo raczej kto się tego spodziewał?

Gość fffffffffanfaran
No ja myślę, że do jakiejś kostiumowej by sie tam nadała a stamtąd do USA. Żeby grać po prostu i tyle. No i już... a reszta? A ta nasza Bachledka? Co z nią, nie? Kto się tym przejmuje... chyba tylko taki pomyleniec jak ja... :(

Gość fffffffffanfaran
Mnie się wydaje, że oni już sobie całą tę Zosię przeanalizowali i już sa na moim etapie, że miała szukać kostiumowej roli w Wielkiej Brytani i stamtad do USA jak od Niemców, ale do US od razu do rodziny od Wajdy i to by jej się liczyło. A że ma te Wrota ... to ma Zosię wykorzystaną i tu pretensje może mieć tylko do rodziny. No to ona. A ja - nie. Ja mam pretensje naukowe i uzasadnione moim zdaniem. I AMEN :(

Gość fffffffffanfaran
Ona może mieć pretensje do środowiska moim zdaniem, Alicja, ale i tak nie trzymała ze środowiskiem bo to widać, a i tak uważała się za mądrość świata. Ktoś powie "jak to nie trzymała ze środowiskiem - a Farel" Ja ja - ale najpierw Geld. Geld erst - 200 milionen. To była Alicja Bachleda - do dziś bez ślubu.

Gość fffffffffanfaran
No i teraz ZNOWU od niej zalezy co zrobi z tymi nagrodami z USA bo to już olewają bo i tak tego Wajdę zniszczyła ich zdaniem, to jak zniszczyła Wajdę to nagrodę też jej podarują i tylko skąd Meksyk się każdy popuka w łeb, zero hiszpańskiego bo by ją ciepnęli w Meksyk i by miała sie dobrze, a w tej Australii. Jakaś aktorka. To jej powiedzą, że se ma sama szukać i tyle. I to jest koniec - moje zdanie. Choć mogę się rąbnąć.

Gość fffffffffanfaran
Popatrzcie ile rzeczy zależy od zyczliwych ludzi wokoło nie? No i jaką ona gwiazdą była w tym Panu Tadeuszu. DEBIUT - koniec. I miała się nie dać, żadna Zosia, urojenie po prostu. Ta matka jej se uroiła i jej to zostało. No oby wykorzystała ten Meksyk - tam kręciła TRADE. Jak sie nauczy hiszpańskiego to będą musieli coś jej dać. Może coś więcej niż COŚ. Kto wie? Może sie jeszcze wybije jak dojdzie do siebie. Bez dziecka...