Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm.... ona...

jeśli grube jest piękne... to ja wole być chuda...

Polecane posty

Naprawdę nic mnie nie kosztuje wciśnięcie Snickersa z colą podczas czytania Twoich szalenie pouczających wywodów 🌻 Mlaskam na całe piętro :)

Gość o to to to
Jedno z drugim może się znakomicie komponować i to jest kobieta, gratuluję mężowi :)

Gość miazga idzwysraj tego snikersa
wiecej pozytku bedzie

Gość martynkoska 23
krwawa miazga to sa później orzeszki z zębów powyciagaj bo nie dość że bedziesz gruba to jeszcze z zepsutymi kłami... Ja zaraz wskakuje w dresik, do pracy mam na 13 więc zdąże jeszcze zrobić godzinną gimnastykę, pozdrawiam wszystkich "trzeźwo" myślących i dbajacych o siebie i swje ciałko

Gość to sie przygotuj psychicznie
na posiadówkę w świątyni dumania i nie pisz bzdur w dodatku tak jadowicie wulgarnie i odrażająco aż

Gość nie widzicie że ktoś sobie
z was jaja robi i zrobił żałośnie głupią prowokacje?? a wy sie dajecie baby oj dyrne baby

Gość przecież ktoś zrobił głupią
prowokacje 0porównanie dał taką kluskę i zdjęcie wyretuszowanej babki na maxa napisał co myśli a teraz pewnie leży na podłodze ze śmiechu i wstać nie może ;) ma polewkę z was

Gość do krwawa miazga
a od kiedy to cellulit znika od plaszczenia dupy przed kompem i siedzenia całymi dniami i czytania głupot? przecież to jasne jak słońce ktoś zrobił prowokacje i do ciebie to nie dociera

Gość jak ktos ma miazge zamiast
mozgu ...

Gość ale wy sie prowokacją
podniecacie nie macie nic innego do roboty np szkoła praca sesja za miesiąc się zacznie a wy piszecie głupoty ja zmykam lookam na chwile pośmieje i do swoich spraw

prowokacje są dobre na cellulit bo śmiech jest dobry na cellulit a jak ktoś jest smutną pezdą to niech biega na aerobik 🖐️

Gość krwawa miazga mówisz o sobie
jesteś żałosna pezda i szmata i głupia pusta krowa co leczy kompleksy i reperuje swoje ego na kafe weź sie do jakiejś roboty albo idź w końcu do szkoły żal mi ciebie pusta tępa dziewucho

martynkoska...może i jesteś wykształcona i zgrabna...jednak wyczuwam u ciebie straszną pogardę dla innych ludzi...Serio, nie znam cię i nie mogę w pełni cię ocenić- ale tak nie robi osoba szczęśliwa i dobra...to raczej cecha ludzi typowo złych, i zgorzkniałych... Nie wiem jak faceci ale ja np.wolę za koleżankę uśmiechnięta grubaskę niż wyrachowaną patrząca na wszystkich z góry laskę...

Gość zlotowlosa ty najpierw
schudnij a pozniej oceniaj czy ktos pisze z pogarda czy nie, bo teraz nei ejstes obiektywna jako osoba ktora sie krytykuje

Gość martynkoska 23
jejku złotowlosa naparwdę mylne wrażenie odniosłaś...nie oceniam ludzi ani pod względem wyglądu ani pieniądze...żadna też ze mnie laska, zwykła, przeciętna dziewczyna, po prostu dbam o ciało i tyle. Nie narzucam nikomu mojego stylu zycia, ja żyje jak lubie, ktos inni woli tak...ok nie mam nic przeciwko, po prostu razi mnie późniejsze narzekanie i lament które są spowodwane zwyczajnym zaniedbaniem. Ujme to tak- jesli ktos sie akceptuje w pełni, ma nawet kilka kg wiecej ale jest szczęśliwy (znam takich ludzi ) to jest jak najbardziej ok, ale jesli ktoś jest mocn otyły a do tego stracił chęc do zycia i akceptacje własnej osoby a nic ze soba nie robi- niech to bedzie bodziec do zmian. Nawluje do zdrowego trybu zycia bo to naprawde cos wspaniałego, wiele osób boryka się z pokaźna nadwagą, w zastarszającym tempie rośnie w podstawówkach ilość dzieci po prostu grubych...bo nasze społeczeństwo jest takie a nie inne- co doskonale widac na tym forum.

Gość ludzie mają gorsze problemy
niz ocenianie innych przez pryzmat kilogramów np grubi mają trochę problem ze znalezieniem ładnych ciuchów na siebie temat prowokacją jest napewno ale są osoby które się zapasły bo niedbaja o siebie i kochają jeść i są za bardzo wygodnickie i szukają cudownych tabletek na odchudzanie

wcale nie potrzebuje takich tabletek chyba że byłby wyjątkowo smaczne :P znudziły mi się landrynki w LIDLU są takie dobre żelki ale po kilogramie ma się smak plastiku w ustach :O

Gość krwawa miazga czytać sie naucz
i do tego ze zrozumieniem bo ci chyba żelki te z Lidla mózg zakleiły

Gość dsrrrrrrrresrges
martynoska ty masz gówno nie wykształcenie, jakbyś studiowała medycyne/prawo/powazne studia to bys nie miałą czasu na takie dietki i zdrowy styl życia powiedzmy sobie to jasno, ty dziewczyno nie masz byc czym zmeczona wiec zywisz sie jak krolik. jakbys miala na glowie prace i poważne studia to nie mialabys sily ani czasu na dietkowanie i inne pierdy

Gość wy nie macie nic innego do
roboty ludzie??????????????

przepraszam czasami zdarza mi się przeoczyć jakieś słowo jak mnie zaabsorbuje gonitwa za wypatrzonym żelkiem w kubełku :) a wiadomo że jedno słowo może zmienić sens wypowiedzi ale koniec tego klepania, mam jescze Toblerone w szufladzie :) wiecie że Toblerone to trójkąt po niemiecku?? kto by pomyślał :)

Gość krwawa miazga mam pytanie
do kogo ty właściwie piszesz? już drugi raz ;) nie widzisz ,że Cie olali po prostu olali i ja też olewam twoje z dupy wypociny bo nie mam pojęcia o co ci chodzi ty naprawde nie masz nic innego do roboty ja też spadam a temat jest idiotyczną prowokacją .......więc po co to ciągnąć

Gość prowokacja z dupy kiepska

Gość powinni skasować ten temat
to kolejan głupia prowokacja jednego z idiotów na kafe