Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamara_myslowice

Czy odwazylibyscie sie byc z osoba jakajaca sie?

Polecane posty

Gość tamara_myslowice

Czy moze stanowiloby to dla was za duze wyzwanie?

Gość Nie. Naturalna selekcja.
Wygrywają osobniki TYLKO najlepsze. Zwłaszcza, że mamy w tej chwili przewagę mężczyzn w stosunku 2:1 nad kobietami (na jedną kobietę przypada dwóch mężczyzn).

Jąkanie jąkaniu nierówne. Jeśli taka dziewczyna pół godziny mówi "dzień dobry" to raczej nie. Jeśli lekko się zacina - to raczej nie przeszkadza.

Gość
Bachleda Curuś się jąkała i co Collina poderwała :-D

Gość curus oraz
Monroe tez sie jakala a patrzcie ilu mezczyzn ja pozadalo :)

Gość Kaliban ma racje
to zalezy od stopnia zaawansowania jesli dzwonie do dziewczyny np a ona naciaga mi jednym slowem ilestam kasy na telefonie to raczej nie, ale tez nie o to w sumie chodzi.

Hmmm ja sie jakam delikatnie ale gdy poznalam mojego faceta mowilam calkowicie plynnie wiec jestem w gorszej sytuacji pozniewaz znal mnie inna, plynnie mowiaca.. Ale twierdzi ze mnie kocha taka jaka jestem, mysle ze gdyby tak nie bylo zostawilby mnie.

Gość oczywiscie ze tak to jest bez
znaczenia

Gość szczerze mowiac to
moj chlopak sie zacina i to bardzo na poczatku mialam hamulce ale przyzwyczailma sie, jest kochana osoba do tego jest przystojny.. kiedy patrzy na mnie tymi swoimi oczetami to zapiera mi dech, teraz nie przejmuje sie opiniami innych, kocham go za to kim jest

Gość pewnie ze tak
to żaden powód do odrzucenia..a poza tym są świetne metody walki z jąkaniem, nie mówię o logopedach, ale o profesjonalnych ośrodkach.....znajomemu pomogło

Gość Zenona zza Kobyłki
nie, nie odważylibyśmy się, to stanowczo za duże "wyzwanie", osoby jąkające się są po prostu trzeciej kategorii, nie można, wręcz nie wolno nawet myśleć o wspólnym życiu, jest to niemożliwe!

Gość tamara_myslowice
to jest bardzo mile co piszecie :) ja sie zacinam szczegolnie gdy sie denerwuje. Jestem calkiem atrakcyjna kobietka jednak mysle ze to odpycha facetow ode mnie. Ale jeszcze poczekam , mam 21 lat wiec jestem jeszcze mloda, nie zalamuje sie, jestem dobrej mysli, jesli to prawda co piszecie to mysle ze spotkam taka osobe ktora mnie pokocha :)

Gość Szukająca spokoju
Byłam w związku z kimś kto się jąkał. I wiesz mi to nie ma znaczenia jeśli się kocha taką osobę. Mój się zacinał gdy był zdenerwowany a tak jak był ze mną uspokajał się i mówił płynnie:) dla mnie to żadna przeszkoda