Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa dziewczyna

Wstydze się swoich małych piersi

Polecane posty

Nie będę pisała ile mam lat, ale nie mało, poznałam fajnego faceta, spotkaliśmy się kilka razy, wiem,że niedługo dojdzie do zbliżenia....., i zaczyna się problem, bo mam małe piersi, rozm. A,( na co dzień chodzę w push-upach to oczywiste), poprostu wstydzę sie przed nim rozebrać, bo na pewno się rozczaruje :( :( :(

Gość DenishBoj
Jesli jego to w jakis sposob od Ciebie oddali, to znaczy, ze dla niego liczy sie tylko Twoj wyglad. Czy chcesz sie wiazac z kims, dla kogo liczy sie tylko Twoj wyglad? Wedlug mnie ... Twoje piersi, to Twoj najwiekszy atut, dzeki ktoremu mozesz testowac, czy facetowi naprawde na Tobie zalezy.

Gość avrilllllll
problem mam ten sam kolezanki w pracy sie czepiaja moj biust mi nie przeszkadzał ale jak one zaczeły gadac... no to zaczoł

Gość avrilllllll
popr. ą

Gość globalista_master
maja racje! tracicie na tym bardzo w oczach facetow. dziewczyna powinna miec fajne piersi, minimum rozmiaru B, pożądane w rozmiarze C. C jest idealne. D i wyzsze to przegiecie, bo to prawie zawsze są zwisy

Gość avrilllllll
ja takie po prostu mam wieksze nie urosły cbhoc jadłam normalnie myslałam o operacji ale nie zebuy miec cyce jak doda tylko zeby cos tam w stanikui było

Jeśli w staniku push-up piersi wyglądały na duże i ponętne, a bez stanika to będzie totalna porażka, to uważam, że facet ma pełne prawo Cię olać - jako zwykłą OSZUSTKĘ. :(

Gość globalista_master
polecam sobie zrobic operacje. fajne sterczace B i kazdemu facetowi stanie jak sie rozbiezesz. momentalnie. idealnie bedzie jak sobie zrobisz C. niestety przy A, jak sie rozbiezesz to kazdemu fajnemu facetowi oklapnie...

Gość globalista_master
Britnej z Pirs, niestety tak ten swiat jest urzadzony, ze to kobieta jest plcia piekna. facet nie musi byc. wazne zeby dobrze zarabial, wygladal w miare (nie mial brzucha) i posuwal ostro i tyle. niestety to wy dizewczyny musicie wygladac, a z piersiami A to z czym do ludzi.......

Gość a ja ....
ja także mam rozmiwar A...ale nie wygladają na małe poniewaz mam szczuplą sylwetke, są tez bardzo kształtne...także rozmiar piersi wedlug mnie nie ma duzego znaczenia, wszystko zalezy czy są proporcjonalne go Twojej figury no i kształt tez sie liczy

Gość globalista_master
no ale przeciez A to rodzynki... a nie piersi. przy takich piersiach nie mozna walic na hiszpana, bo po prostu nie scisna dobrze kutasa.

Gość globalista_master
mam małego kutasa :(

Gość globalista_master_oryginalny
ktos sie podszywa. dziewczyny z piersiami A to porazka bo z taką nie mozna na hiszpana

Gość Kawal pola
ja tez mam male piersi ale jestem jescze mloda wiec mam nadzieje ze urosna :)

lepiej juz teraz mysl o silikonach... jesli chcesz zwiekszyc swoje powodzenie u facetow

Tak naprawde nie moge na hiszpana bo sam mam za malego wacusia. Dziewczyny co robic?!

Gość srlamidosasda
a ja mam zwisajace D idealne do hiszpanskiego seksu..moj facet uwielbia jak mietosze swoimi cycochami jego penisa hahahha

Gość coraz wiecej idiotow
jest na forum....globalista nastepny....:((

ja tez jestem szczupła, wysoka, ogólne postrzegana jako laska, ale w push-upie... nie jest to jakis przesadzony push-up, ale wizualnie jest różnica m-dzy normalna wielkościa biustu

Ja kiedys byłem z dziewczyną, która miała malutki biuścik ale jakos mi to nie przeszkadzało. Podczas seksu z nią nie miałem czasu sie nad tym zastanawiać bo taka wariatka była, że nawet z wklęsłymi by mi sie podobała :)

Gość globalista-master
dziewczyny, zapamietajcie raz na zawsze. male piersi to TOTAL porazka. to juz wole jak ma lekka nadwage ale fajne cycochy co by mi fiuta pogniotla dobrze.

Gość klfkjlfd
Dobrze ze nie wszyscy tak uwazaja :)

Gość gruba zocha brochja
ja mam wielkie cycuchy z wielkimi sutaki i wielkimi brodawkami..zawisaja mi prawie do pepka..na pewno ci dobrze ugniote

Gość globalista-master
no co dziewczyny, taka jest prawda. chcecie miesniakow, a same nie potraficie zadbac - albo nadwaga i fajne cycuchy, albo szczuple laski za to z rodzynkami. hehehe.

Gość Kaly na patyku
Nawet gdybym nie wiem jak o sibie nie dbala to od tego cycki raczej mi nie urosna :/

zależy mi na nim bardzo, a jak mnie zostawi z tego powodu....:(, dużo rozmawiamy na gg, o seksie tez, wychodzi na to,że lubi mieć co wziąć w dłoń :(

Gość globalista-master
to rob operacje dziewczyno. bez silikonu na pewno mu nie stanie. nie ma wała