Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa dziewczyna

Wstydze się swoich małych piersi

Polecane posty

Gość Taka jedna 29
gość dziś - zapomniałam napisać, że nie mam ochoty bulić kilkunastu tysi na włożenie sobie silikonowych wkładek do klaty a przeszczep tłuszczu, to marny efekt i bardzo nietrwały do tego operacja równie droga i też niesie ryzyko). Też mnie rozsadza jak widzę w miarę szczupłe babki ze sporymi bimbałami. A jak widzę chudszą ode mnie o kilka rozmiarów z biustem jeszcze większym od mojego, to mam ochotę zapaść się pod ziemię. Natura to wyjątkowo wredna i niesprawiedliwa sucz.

Gość gość
No właśnie????? A dlaczego są kobiety które mają idealną figurę i właśnie ten cyc? Mam faceta który zawsze miał kobiety z tym właśnie dużym cycem. A ja mam małe. I jak twierdzisz mam mu uwierzyc ze lubi male???? Absurd. Mowi tak bo niechce mi zrobic przykrości. Faceci woła dyze każdy to wie.

Gość gość
No cóż skoro żal ci kasy na to żeby mieć fajne cycki i wolisz narzekać bo przeszczep be i wszystko co mogłoby ci pomóc be to narzekaj dalej. Dziwne podejście. Wydam ostatni grosz na plastik w cyckach i będę zadowolona. A to co ktoś myśli na temat sylikonow mi zwisa.

Gość Taka jedna 29
Wolą duże, bez dwóch zdań, ale wymagają przy tym szczupłej sylwetki. Dla kobiet z takimi proporcjami jak moje (góra chudsza od dołu ZAWSZE jakieś 2-3 rozmiary) to jest dramat. Zresztą ja już nie chcę faceta, źle mi się kojarzą (delikatnie mówiąc). A się w życiu nasłuchałam od różnych przyjemniaczków, że za gruba (nawet jak wagę miałam w normie), że grube nogi, że deska, nie mam czym oddychać - nic miłego.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - zresztą po co miałabym teraz robić operację, jak mam cyce w rozmiarze 75h? Chyba że sobie walnąć 75m. A odchudzanie mi na razie nie idzie totalnie.

Gość gość
A no chyba że. I to mit że kilogramy idą w cycki. Musiałabym przyjebac z 30 chyba a to się mija z celem bo figure mam ok

Gość Taka jedna 29
gość dziś - to jest jedna z cech osobniczych, znaczy się jedna ma tak, druga siak. Aktorka Marta Wierzbicka żaliła się (czyżby nieszczerze?), że każdy kilogram jej idzie w cycki. Ja tam bym nie miała nic przeciwko takiemu obrotowi sprawy. I nawet mając cyce w sporym rozmiarze chciałabym mieć jeszcze większe, ale to może przez lata kompleksu "deski" zrobiło mi się coś w rodzaju fetyszu/zboczenia ogromnego cyca. Kompleksy ryją banię.

Gość gość
dobraly sie dwie kretynki i mysla, ze wysilajac te swoje cwiartki mozgu wespol w zespol, dojda to tego co mysla mezczyzni. o przepraszam, co mysli KAZDY mezczyzna. i oczywiscie, ci mezczyzni maja swiety obowiazek boskim nakazem zaczac myslec dokladnie tak, jak sobie to dwa cwiercmozgi wyfantazjowaly. tepe obie jestescie, a ta od malych cyckow to sie wybitnie do zadnego zwiazku nie nadaje, nawet rybki bys zadusila tym swoim wszechwiedzacym narzekaniem i frustracja z powodu wlasnych kompleksow. zrobcie cos dobrego dla swiata i sie nie rozmnazajcie, badzcie starymi pannami do konca zywota.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - to było m. in. do mnie? Jak miło. Niechcący zrobię Ci dobrze, bo ja zdaję sobie doskonale sprawę z tego, że do związku się nie nadaję, między innymi dlatego, że kompleksy (wywołane m. in. przez facetów) totalnie rozwaliły mi psychę, jak i same znajomości z różnymi facetami, którzy dokumentnie obrzydzili mi swoją płeć i skutecznie zniechęcili do wejścia w bardziej zażyłą relację. Dzieci nie chcę mieć kategorycznie nie od dziś a mam już 29 lat.

Gość gość
Dla tego czegoś co tak się wyraża na temat kobiet których nie zna odpowiedź jest WZAJEMNIE. Dobrze że Ty jest w 100% doskonały.

Gość Taka jedna 29
Kto wie, jakbym miała figurę idealną dla większości facetów, to pewnie teraz miałabym męża a tak to tylko miałam okazję poczuć się jak niezgrabne byle co, niezasługujące na miłość. Facet "kocha" jak kobieta spełnia jego rozmaite zachcianki (wizualne na pierwszym miejscu) a większości zachciewa się szczupłych lasek z dużym biustem. Ja taka nie jestem, to i udanych związków, zakochanych starających się facetów nie było, nie ma i nie będzie.