Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm hmmm hmmmmm

Czy wg was taka spódnica bardzo pogrubia?

Polecane posty

Gość nie sądzę

Gość hmm hmmm hmmmmm
Bo jestem umowiona za 2 tygodnie na pierwszy seks z moim chlopakiem i chce dla niego pieknie wygladac.

Gość hmm hmmm hmmmmm
beznadziejny podszyw :O Ogólnie w takim fasonie wyglądam dobrze, ale martwi mnie trochę ta krata. Noszę rozmiar 38 i mam 172 cm wzrostu

Gość a nie bedzie za luzna w pasie
ponad 70 cm ma ?

Gość Mla Mi tyka
Jak mozna kupowac rakie ubrania jak spodnice czy sukienki przez internet. Idiotki...

Gość goworkpl
ja pierdolę, ile ty masz lat dziewczyno ?? 16 ?? bo tylko glupia 16tka pyta sie na forum , czy spódnica rozm. 38 ja pogrubia (na dodatek mając 172 cm wzrostu) głupia małolata (mam 25lat, 170 wzrostu i 57 kg wagi - zatem nie zazdroszę)

Gość hmm hmmm hmmmmm
Ją się nosi trochę niżej niż w talii. Nie kupię jej chyba teraz przez @, ale znalazłam tą aukcję i zainspirowała mnie do szukania czegoś podobnego w sklepie. Dlaczego idiotki? Spódnice akurat kupuje się prosto, gorzej np. z płaszczem albo spodniami :)

Gość hmm hmmm hmmmmm
Może pogrubiać OPTYCZNIE i straci się wtedy proporcje - napisałam już, że mam figurę klepsydry. Mówiąc dokładniej, osoba o wąskich biodrach i szerokich ramionach o moim wzroście i rozmiarze będzie wyglądać w niej inaczej niż ja. Kapewu?

Gość hmm hmmm hmmmmm
Ale ja nie jestem gruszką:P

Gość hmm hmmm hmmmmm
Jestem soczystym pierozkiem do wylizania :)

Gość psełdonim ósónienty
mówię , dziecko drogie, że to śmieszne. Zastanawiasz sie na forum, czy spódnica Cie pogruba? brzmi, jak 16tka zamartwijąca się, żeby broń boże Patryk z 3 c Cie jej zostawił dla Elizy z 2d, bo ona wygląda szczuplej.

Gość hmm hmmm hmmmmm
Ja widzę w tym raczej zdrową obawę, czy nie zrobię aby niepotrzebnej krzywdy swojej sylwetce - czy nie stracę proporcji. Gdyby zakładać na tyłek wszystko jak leci, bezkrytycznie i bez namysłu, też byłoby się besztanym, tyle że na odwrót. Jesteście beznadziejni :O

Gość psełdonim ósónienty
'Bo jestem umowiona za 2 tygodnie na pierwszy seks z moim chlopakiem i chce dla niego pieknie wygladac" TO JEST NA SERIO NAJWIEKSZY TWOJ W ZYCIU PROBLEM ??

Gość nie noszę takich długich
spódnic, wole mini, takie spódnice sa dla nieatrakcyjnych czujących się staro kobiet

nie polecalabym kraty dla klepsydry, ani zadnych poziomych pasow, bo to pogrubia. zalezy rowniez jak bardzo jestes klepsydra... np rozmiar 36 i bardzo szczupla w tali, to smialo kupuj taka kiecke, le np. rozmiar 40-42, to juz nie. dziekuje

Gość hmm hmmm hmmmmm
Ja noszę i takie, i przed kolano. Nie zgadzam się z tym, że taka długość (a tym bardziej wzór i krój) jest dla nieatrakcyjnych i staro wyglądających kobiet. Jeśli np. chcę podkreślić dekolt, midi jest w sam raz, jeśli bluzka jest bardziej zabudowana, miniówa jest ok. Nie widzisz, że z tymi pierożkami i seksami to są podszywy? :O