przerwa miedzy palcami90 i 1/2 0 Napisano Listopad 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdzichoslaw Napisano Listopad 28, 2009 Bardzo ladne imie , podoba mi sie cholernie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podszywacz z licencją nr 007 Napisano Listopad 28, 2009 bardzo ładne imię, gratuluję;):P http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10354334 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kpoa Napisano Listopad 28, 2009 Brzydkie imie jak dla mnie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kordek Napisano Listopad 28, 2009 poracha na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapec jakich malo Napisano Listopad 28, 2009 Bedziesz go wolac: "Zdzichuuu na obiad?" Porazka :/// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupia jesteś Napisano Listopad 28, 2009 bo powinnaś napisać: Od dzis już wiem, ze mój synek będzie miał na imię Zdziś. Na razie to go nie masz, to nie możesz wiedzieć, ze od dziś będzie miał na imię Zdzis, a co do tej pory miał, np. Krzyś? he he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ruda Zardzewiała 0 Napisano Listopad 28, 2009 Od dziś? To jak miał na imię wcześniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo to tak jest Napisano Listopad 28, 2009 Moj miś Ryś ( dotychczas Krzys) od dzis będzie Zdziś ( nie ptyś) przeciez to jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ruda wez sznur i powies sie Napisano Listopad 28, 2009 a, od przerwy Ty odczep sie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ruda Zardzewiała 0 Napisano Listopad 28, 2009 Zwykła odpowiedź, noooooo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ruda Zardzewiała 0 Napisano Listopad 28, 2009 Odpowidź w formie pytania.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupetka 0 Napisano Listopad 28, 2009 A moja córka od jutra będzie mieć na imie Kamasutra :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ruda Zardzewiała 0 Napisano Listopad 28, 2009 Hahahah - dobre!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach