Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A.Kmicic_

gdzie jest Olenka???

Polecane posty

Gość nibyOleńka_32
Jest jedna, po trzydziestce zgodnie z zapotrzebowaniem. Aktualnie sfrustrowana, z parotygodniowym dzieckiem, za to bez kasy czyli poza zapotrzebowaniem. Ale pozdrawiam przegapione okazje! A teraz wracam do zamartwiania się.

ciekawym??? moze....nie znam sie Nutelko....kiedys mnie sie zdawalo ze jestem ale wybito mnie to z glowy :((

Tak, kurwa, jesteś bardzo ciekawym facetem. Nie dość, że żonatym, to w dodatku bezczelnie szukającym kochanki. :P P.S. Ja bym powiedział - typowym facetem. :)

Paskudo wredny jesteś:P Gdzie napisał,że szuka kochanki?:O A nawet jakby miał to pewnie mu zazdrościłbyś?:P KmicicW bliskiej osobie szukamy przede wszystkim oparcia i zrozumienia.Moze uda Wam się jeszcze odbudowac związek?:)

Gość olenka pod ym nickiem
miała przed poludniem wpis u jaty---kwiatuszek

Tak się zawsze mówi. Szukam zrozumienia (bo w małżeństwie go nie znajduję), itp. Dziecmi nie jesteśmy, wiem jak to ZAZWYCZAJ się toczy. :P Ale życzę powodzenia. Z kochanką też. I o ile nie będzie to też moja kochanka (tudzież żona), to nie będę zazdrosny. ;)

wredniak.....a czy ja ci zaluje??? czy nie mozesz zrozumiec ze czasami nawet facet chce z kims pogadac??? nie wszyscy sa twojego pokroju...:(

Wredniak Ty to pocieszyć potrafisz:O Kmicic musze uciekać.Zostawiam@princess_78@o2.pl:P Napisz jezeli będziesz miał ochote bo sam widzisz,że na kafe niewskazane jest wyciaganie swojej prywatności Aha mam tu inny czarny nick;) Pozdrawiam

wredniak.....jezeli zaczne pisac to ty nie bedziesz tego swiadkiem... a co?? znasz moja zone??