Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość AraJude

Jaki zapach do mnie pasuję?

Polecane posty

Gość AraJude

Witam was moi drodzy. Ostatnio bardzo źle trafiam jeśli chodzi o dobór perfum dla mnie... Pomyslałam że moze ktoś kto się na tym zna moze mi pomoc. Szukałam w internecie podobnego tematu ale nie znalazłam więc zakładam nowy. A więc Otóz jestem szczupłą brunetką, z długimi kręconymi włosami ( naturalnie prawie czarne) z leciutką sniada cerą brązowymi oczami i dłuugimi rzęsami, mam trochę melancholijną urodę, jestem raczej cicha poważna, ponoć mam w sobie "to coś" co sprawia że nie muszę być królową piękności a i tak przyciągam ludzi. . Ludzie najczęściej porownuja moja urodę do urody kobiet rzydowskich. arabskich, czasem do włoskich. Bardzo lubię nuty waniliowe, drzewne i lekko orientalne, wręcz kocham zapach mokrej waniliowej cygaretki (tabaka+wanilia mistrzostwo) . Nie lubię słodkich owocowych i owocowo kwiatowych zapachów, a wręcz nienawidzę pudrowych nut.Lubię czuć na sobie zapach orientalnych krajów, przypraw jakieś takie tajemnicze nuty kadzidła w tle, wanilia, ambra, coś w tym stylu. Moimi ulubionymi zapachami jak dotąd była Dolce Vita ( jak się trochę ulotni jest naprawdę piękna), sotto voce ( niestety już od lat nieprodukowane:((.Ale jednak to nie było to, bo nie miały tego czego szukam. Zastanawiałam się nad zapachem L'artisana Havana Vanille( choc znam tylko z opisu, nie moge ich nigdzie znalezc:(, lub zapachem Halle Berry który po ulotnieniu się ma ładny zapaszek nawet. Zastanawia mnie też zapach Opium, chyba laurenta( też tylko z opisu) , ale nie jestem pewna. W "moich perfumach" Chciałabym się czuć elegancko, tajemniczo i trochę jak nie z tego świata :) Z moim zapachem chciałabym się czuć jak arabska kobieta z zakrytą chustą twarzą, której oczy tylko zdradzają jaka jest, piękne duże czarne oczy i zapach skóry słodki odrobinę korzenny drzewny ciężki ale nie nachalny, chce się czuć jak jedna wielka tajemnica bez woni cytrusów, owoców które przesładzają mi zawsze ładny wyraźny zapach. Albo jak gorąca kubanka, z wiatrem we włosach siedziąca w gwiezdzista noc na schodach paląca wielkie kubanskie cygaro. Marze o takim zapachu... Niestety nie znam się na tym i nie potrafię nikomu wyjaśnić o jakie nuty mi chodzi dokładnie, zawsze podsuwają mi pod noc przeslodzona wanilie z jakimis owocami... ble. Może wy pomożecie? Może jest ktoś kto się na tym zna? z gory dziękuje jeśli ktoś taki się znajdzie i czekam na odpowiedzi i sugestie, gorąco pozdrawiam. K.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować