Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna12121212

Przyjaciółka

Polecane posty

Gość smutna12121212

Witam .! chciałam opowiedziec mój problem i moze byście mi w nim pomogli ;( ehh .. moja przyjacioła . ( nie wiem czy nadal ) no cóż ostatnio sie pokłuciłyśmy.. chciałam z nią o tym porozmawiac możliwe by się pogodzic .. pisałam do niej na gg skype ona nie odpisuje .. chociaz jest online.. nie wiem dlaczego mi to robi ; ( czasem mam ochote przyjsc do niej trzasnąc ją w pysk i sie jej zapytac czemu k**wa nie odpisuje .. strasznie mnie to boli ale tez denerwuje .. zalezy mi na niej .. ; ( miałyśmy wspólne plany na przyszłosc i wgl .. nie wiem o co jej chodzi . ; ( co mam jej napisac . ? ; ( zeby wkoncu odpisała .? ; ( bardzo mnie to boli . ; (

Gość pewnie masz 14lat i jestes emo

Gość a ja tak powiem
dawno już przestałam wierzyć w prawdziwą przyjaźń ja bym ją olała miałam kiedyś taką przyjaciółeczkę, która chciała mi odbić faceta, ale jej się nie udało

Ja mam jedną przyjaciółkę, nawet w żartach mówimy na siebie "siostrzyczki", idealna bratnia dusza. Na dodatek wyczuwamy się telepatycznie, dzwonimy w tym samym momencie, śnimy się sobie. O przyjaciół jest bardzo ciężko. Ja mam skromne grono, ale za to sprawdzone :)

Misiaczkowa , też tak miałam z tą telepatią , np.nagle zaczęłyśmy śpiewać jednocześnie tą samą piosenkę.Niestety ona teraz mnie olała , ma lepszych znajomych a spotkania ze mną wiecznie przekłada.Odkąd ja przestałam się odzywać , odtąd nie spotykamy się poza wspólnymi i tak rzadkimi (raz w tyg zajęciami).

Gość smutna12121212
kolore ptaki.. własnie o tym mówie . : (