Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWELA 990

Zerwalismy ze soba za granica, wrocilam do Polski i sie odezwal

Polecane posty

Gość EWELA 990

Moj byly chlopak- Polak zeby nie bylo komentarzy, ze moze murzyn czy ciapaty odezwal sie do mnie jak wrocilam na dluzszy czas do Polski Interesuje sie jak sobie radze i cos niesmialo mowil ze w okresie swiatecznym przyjezdza ale ja nie rozwinelam tematu o ewentualnym spotkaniu . Ciekawe co mu sie stalo ??????????????? Dodam ze po rocznym chodzeniu olal mnie i nie chcial ze mna mieszkac ( za granica)

Gość EWELA 990
Prosze sie nie posmiewac ze mnie :-) Czy ja wiem czy patriotka ze mnie moze po czesci . Powod powrotu byl niestety taki ze ukradli mi paszport i dowod w UK .

Gość to co nie moglas sobie nowego
wyrobic w konsulacie? glupi powod, moim zdaniem powod powrotu byl taki ze facet z toba nie chcial mieszkac, a jako ze kasy nie mialas zeby samemu wynajac to wrocilas. Takich jak ty pelno teraz za granica, tylko mysle zeby sie podczepic pod jakiegos faceta a potem sie zaciazyc i juz

Gość EWELA 990
Zlosliwy czlowieku powyzej co ty za bzdury piszesz w ogole nie znasz mojej sytuacji a glupoty wypisujesz . Ja wynajmowalam sama pokoj jedynke i jak wiesz w Londynie jedynki sa najdrozsze jak chodzi o wynajem pokoji i placilam 90 funtow na tydzien . I wcale nie chodzilo mi o mieszkanie z facetem dlatego ze byloby taniej tylko zeby poprostu lepiej go poznac i sprawdzic sie w codziennym zyciu na codzien. Druga sprawa, ze w przypadku gdy ktos traci 2 dokumenty tozsamosci dowod i paszport jest mu wydawany tymczasowy paszport na powrot do kraju i ja wlasnie taki otrzymalam. Bez dowodu osobistego nie mozna wyrobic sobie w konsulacie paszportu tymczasowego waznego rok. Wiesz jak dlugo czeka sie na paszport tymczasowy wazny tylko rok -okolo 3 miesiecy . Widac ze sie w ogole nie orientujesz w tych sprawach i po co sie wypowiadasz ?? Chyba tylko po to zeby mi dokuczyc chory czlowieku piszacy powyzej .

Ewela nie ma co sie nimi denerwowac badz na razie tylko nim;) takie wypowiedzi to tylko luka pomiedzy tresciwszymi linijkami ... i zawsze byle beda zaczepki, wyzwiska itp. sformuowania...byle tylko cos nieco napisac ;) co do chlopaka moze sie stesknil hehe

Gość ja tylko tak mowie
bo jeszcze nigdy nie slyszalam zeby ktos wracal do kraju bo mu dokumenty ukradziono... sam mieszkam za granica, jak mi sie skonczyl paszport to wrocilem na 2 tygodnie, wyrobilem nowy i po klopocie... wiec po prostu jak czytam zes wrocila do kraju na stale bo ci papiery ukradli to mnie to troche smieszy albo jestes beznadziejnie niezaradna, albo klamiesz i tyle

Gość Twoj wybor
najpierw mu sie znudzilas, teraz facet sobie dupy nie umie znalesc taka z niego c., na recznym mu sie nie chce jechac przez swieta, to sie odezwal, moze kolejny raz sie dasz zbajerzyc tymi samymi sztuczkami Twoj wybor