Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o radęe

co na ból gardła dla roczniaka?

Polecane posty

Gość proszę o radęe

mój synek ewidentnie ma problem z gardłem chce pić, a sie denerwuje i ucieka , co nie weźmie butelkę to pociągnie ze 2x i robi przerwy i jest jakiś rozdrażniony co mu mogę podać bez konsultacji z lekarzem? proszę o pomoc w poniedziałek idziemy do lekarza, ale zostaje jeszcze cała niedziela i nie chcę żeby się męczył

tantum verde do psikania. Ale dziecko nie chce ssać butli też przy bólu ucha. Daj mu ibufen, działa nie tylko przeciw bólowo ale i przeciwzapalnie.

Gość proszę o radee
pearline...dostał nurofen, a tantum kupię jutro, tylko czy oby na pewno można stosować u tak małych dzieci? z uszami wszystko w porządku-sprawdzałam nic go nie boli w okolicach uszu dziękuję za odpowiedz

tantum verde do psikania polecała moja pediatra. bez obaw możesz podać roczniakowi ;) polecam jeszcze Stodal - homeopatyczny syropek ;)

Gość prosze o radee
dziewczyny dziękuje!🌻

mi pediatra zaleciła taki truskawkowy syropek:) co prawda, moja corcia ma dopiero 2,5 miesiaca, ale to pomogło:) A mała jak tylko poczuła ten słodki, truskawkowy smak nie mogla sie oderwać od strzykawki:) A jak tylko dawka sie skonczyla to był płacz:)

można na 100% :) O i o stodalu zapomniałam :):):) Jest też taki syrop pyrosal, tez działa przeciwzapalnie dobry przy zapaleniu gardła, dostaniesz bez recepty, jest wygodny bo mozesz go rozcienczyc w soczku, jest słodki więc maluch wypije :) życzę zdrówka :)

Gość prosze o radee
nie ma to jak pomoc doświadczonych Mam:-) jeszcze raz dziękuję ślicznie jutro rano pędzę do apteki